Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Star TV Sakla Beni Son Bölüm İzle Youtube

sakla Beni dizisi 3. bölüm geldi. Perşembe günlerinin sevilen yapımı Sakla Beni 3. bölümde neler olacak merak edildi. Mete’nin evinde İncila ile karşılaşan Naz fragmana damga vurdu. Naz’ın, “Beni onunla mı aldattın?” diye sorması ve Mete’nin İncila’dan vazgeçememesi yeni bölümde ekrana gelecek. İşte Sakla Beni 3 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Sakla Beni dizisi 3. bölüm geldi. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in paylaştığı Sakla Beni dizisi yeni bölüm geldi. Star TV’nin yeni dönem dizilerinden Sakla Beni 3. bölüme Naz’ın Mete ile İncila’yı öğrenmesi damga vurdu. 16 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00’da ekrana gelen Sakla Beni yeni bölümde Naz yalıda terör estirdi. Son bölüm ardından büyük merakla bir sonraki bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyicilere Naz sahneleri gösterildi. Naz yüzüğünü atınca herkes şoke oldu. “Bir ailem olsaydı yalnız büyümezdim belki” sözünü izle ful HD tek parça ekranı..

16 KASIM SAKLA BENİ 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

SAKLA BENİ 3. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Sakla Beni yeni bölüme Naz damga vurdu. Çocukluğundan beri aşkını yüreğinde taşıdığı adamla hayatının en özel anlarını yaşayan İncila, gerçekleşmesi güç hayalleri ve acı gerçekler arasında sıkışıp kaldı. 16 Kasım Perşembe günü yayınlanan Sakla Beni 3. bölümde Naz tüm gerçekleri öğrendi. Mete’ye, “Babanın annene yaşattıklarını sen de Naz’a mı yaşatmak istiyorsun” sorusu geldi. Mete bir yandan Naz’ı kırmamaya çalışırken bir yandan da İncila’ya doğru yol aldı. Kim olduğunu öğrenmemesi için evde köşe bucak Mete’den kaçan İncila, bir yandan da Naz’ın bu yaşananları öğrenmemesi için çaba harcamaya başladı İncila ve Mete arasındaki bağ gittikçe güçlenirken çocukluğundan bu yana sevgisiz büyüyen Naz iyice zora düştü. İncila bu oyuna bir son vermesi gerektiğinin artık farkına vardı. Son kez Mete’nin karşısına çıkmaya karar verdiğinde ise her şeyi mahvedebilecek bombanın fitilinin ateşlendiğinin farkına vardı. Daha fazlası bu akşamki Sakla Beni yeni bölümde..

SAKLA BENİ DİZİSİ OYUNCULARI

Sakla Beni dizisi oyuncuları listesinde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR