Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 16 Kasım Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim 1. Oldu?

16 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1259. bölümün puanları verildi. Flaş detayın ardından izleyiciler şaşkına döndü. Bu hafta yarışmaya katılan Hilal ve kaynanası diskalifiye edildi. Günün yemeği Mantar Mecnun Tavuk Leyla yemeğini yapan gelinler arasında bugün kim birinci oldu belli oldu. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu..

Kanal D’nin sevilen yapımı Gelinim Mutfakta 16 Kasım bölümü sona erdi. Haftanın dördüncü günü ekrana gelen yapımın sevenleri son durumu merak etti. 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yemek yarışında altınlar kimin olacak merak edildi. 16 Kasım Perşembe günü flaş gelişme yaşandı. Bugün yeni bölümü izlemek için ekran başına geçen izleyiciler yeni gelin Hilal ile kayınvalidesi Arzu’nun diskalifiye edildiğini öğrendi. Milyonların merakla takip ettiği Gelinim Mutfakta yarışında gün sonunda çeyrek altını kim kazanacak merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta bugün puan durumu araştırması yapan izleyiciler 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yer aldığı yarışmanın sonuçlarını öğrendi. Peki, Gelinim Mutfakta puan tablosu belli oldu mu? Gelinim Mutfakta bugün kim 1. oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 16 Kasım puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=Z6jSsYJX7ao

16 KASIM GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM 1. OLDU?

Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışında bir gün daha sona erdi. 16 Kasım Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümde yönetim bir karar aldı ve diskalifiye geldi. Bu hafta yarışa başlayan yeni gelin Hilal ile kayınvalidesi diskalifiye edildi. Şok detayı sunucu Nursel Ergin paylaştı. Milyonları şoke eden detayın ardından 16 Kasım Perşembe günü yarışa yeni gelin Gizem ile kayınvalidesi Filiz katıldı. 16 Kasım Perşembe günü ekrana gelen yeni bölüme çamaşır yıkama krizi yaşandı. Yeni gelin Gizem ile kayınvalidesi arasında yaşanan temizlik sorunu gün boyu bitmedi. Yeni kayınvalide Arzu, gelininin çok dağınık olduğunu, hiçbir işi düzgün yapamadığını söyledi. Yeni gelin Gizem ile birlikte yaşadığını söyleyen Filiz kaynana, gelininin çok dağınık olduğu için hiç anlaşamadıklarını söyledi. Aleyna’nın dişli kaynanası Hacer, “Çocuğu alıp gidersen kayınvaliden yıkar tabi. Onunkileri de sen yıkayacaksın” dedi. Yeni gelin Gizem, “O zaman benimkini ayırsın. Ben kendim yıkarım. İki makine koyalım yurt gibi yapalım” dedi. Nursel Ergin, “Siz ne zamandır birlikte yaşıyorsunuz” diye sordu. Gizem, “Ben evlendikten sonra 2 sene kendi evim vardı. Eşim battı ve maddi olarak zor durumda kaldığımız için kiralar çok arttı. Eski oturduğumuz yer bir anda kira 3 binken 30 bine çıktı. Mecburen kaynanama gitmek zorunda kaldık” dedi. Bir yandan da yeni bölümde Aleyna ile kaynanası arasında soyadı krizi yaşandı. Aleyna, nişanlısının kendi soyadını değil de Aleyna’nın soyadı olan Koca’yı kullanmasını istediğini söyleyince olanlar oldu.

16 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın dördüncü günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında gün birincisi belli oldu. 16 Kasım Perşembe günü çeyrek altını yakasına takan isim Aleyna oldu. Aleyna ile yeni gelin Gizem kuraya kaldı ve kazanan Aleyna oldu. 16 Kasım Perşembe yayınında günün en güzel Mantar Mecnun Tavuk Leyla yemeğini hazırlayan gelini Aleyna oldu ve çeyrek altını yakasına taktı. Yeni gelin Gizem yemeğinde yanlışlık yaptığı için bugün -2 ceza puanı aldı. Gizem’in yanı sıra Tuğba’da bugün -2 ceza puanı aldı. İşte 16 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 11

YEŞİM- 9

ALEYNA- 16

GİZEM- 16

DİĞER VİDEOLAR