Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Acil nakit arayana 15 bin TL müjdesi! Bu bankadan yeni müşterilere faizsiz kredi fırsatı

Türkiye’de milyonlarca kişi bankaların kampanyalarıyla ekonomik açıdan rahat bir nefes almanın yollarını arıyor. Acil nakit arayanların yüzünü güldüren faizsiz kredi kampanyası duyuruldu…

Türkiye’de milyonlarca kişi bankaların

Yüksek enflasyon ortamında ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşların imdadına bankalar yetişiyor. Son dönemde kredi musluklarını kısan bankalar yeni müşterileri için cazip kampanyalar başlatıyor. Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi olan özel bankalardan Denizbank kaçırılmayacak fırsat sundu.

Denizbank yeni müşterilere özel kredi kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda yeni hesap açanlara özel faizsiz kredi verileceği açıklandı. Düşük faiz oranları veya yüzde 0 faiz oranıyla kredi çekmek isteyenler Denizbank’a başvuruyor. Denizbank kredi kampanyasının detaylarını paylaştı.

DENİZBANK’TAN YENİ MÜŞTERİLERE KREDİ FIRSATI

İlk defa Denizbank’ta hesap açanları yakından ilgilendiren kredi kampanyasının detayları belli oldu. Bankanın resmi web sitesindeki duyuruya göre yeni müşterilere özel 6 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi verilecek. Denizbank faizsiz kredi fırsatında yeni müşterilere verilecek kredi miktarı 5 bin TL olarak belirlendi. Müşteriler bu krediyi Denizbank kredi kartlarından faizsiz taksitli nakit avans şeklinde kullanabilecek.

Öte yandan daha fazla nakit ihtiyacı olanlara da cazip bir fırsat sunan Denizbank 10 bin TL kredi kampanyasını açıkladı. Bu kampanyada ilk kez Denizbanklı olan müşterilere yüzde 0,99 faiz oranıyla 10 bin TL’ye kadar kredi verilecek. Her iki kampanyada geçerli şartlar ve detaylar bankanın web sitesinden paylaşıldı.

DENİZBANK 10 BİN TL KREDİ KULLANIM ŞARTLARI

Denizbank’tan 10 bin TL yüzde 0,99 faiz oranıyla kredi çekmek isteyenlerin 6 Aralık 2023 tarihine kadar başvuru yapması gerekiyor. Denizbank mobil uygulamasındaki “Müşteri ol” butonu üzerinden ilerleyip uzaktan müşteri olan kişilere kredi verilecek. Bu kredinin 6 aya kadar hayat sigortalı olarak aylık yüzde 0,99 faiz oranıyla başlatılacağı belirtildi. Kredi faiz oranı, müşterinin KKB puanı, genel borçluluk durumu ve başvuru kanalına göre değişiklik gösterecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ekonomi gündeminde emeklilik sistemiyle alakalı
Sıradaki Haber Emekliler dikkat! Sistem değişiyor, prim kesilebilir…