Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Gizem Kasacı Kim? Yeni Gelin Gizem Kaç Yaşında? Gizem Kasacı Instagram

Gelinim Mutfakta programında yeni gelin kaynana çanları çalmaya başladı. Amasyalı Hilal ile kaynanası Arzu’nun diskalifiyesinin ardından programa Gizem Kasacı dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni gelin Gizem Kasacı kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen yeni gelin Gizem Kasacı bilgileri..

Gelinim Mutfakta programında yeni

Gelinim Mutfakta 1259. bölümde şoke eden diskalifiye geldi. Gelişiyle Amasyalı olan Beyhan kaynanayı sevindiren Hilal ve kaynanası Arzu diskalifiye oldu. Gelinim Mutfakta yönetimi karar aldı ve iki ismi eledi. Sunucu Nursel Ergin, “Hilal gelin ve kayınvalidesi Arzu hanım düne kadar aramızdaydı. Yarın da bir eleme var. Ne yazık ki dünkü çekimlerden sonra bir tatsızlık yaşadık maalesef. Bu olaylardan ötürü gelinimiz Hilal ve Arzu kayınvalidemiz Gelin Mutfakta’dan diskalifiye edilmiştir” açıklamasının yaptı. Elenen gelin ve kaynananın yerine yeni gelin Gizem Kasacı ile kaynanası Filiz Kasacı dahil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta yeni gelin Gizem Kasacı kimdir? İşte yanıtı..

HİLAL KASACI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gelinim Mutfakta hafta finaline bir gün kala yeni gelin ve kaynanayı programa getirdi. Filiz ve kaynanası Arzu’nun yerine yapıma dahil olan Gizem Kasacı araştırılmaya başladı. 1993 yılında dünyaya gelen Gizem Kasacı 30 yaşında. Dört yıllık üniversite mezunu olan yeni gelin Gizem Kasacı fizyoterapist. 2019 yılında evlenen Gizem Kasacı programa kaynanası Filiz ile birlikte katıldı. Şu an 4 yıllık evli ve bir çocuk annesi olan Gizem Kasacı oldukça iddialı. 16 Kasım Perşembe günü Gelinim Mutfakta yarışmasına dahil olan yeni gelin Gizem ile kaynanası Filiz maratona başladı. Şu an çalışmayan yeni gelin Gizem Kasacı programın dişli isimleri arasında yerini aldı.

GELİNİM MUTFAKTA HİLAL KASACI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

İŞTE GELİNİM MUTFAKTA YENİ GELİN KAYNANA VİDEOSU