Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Onların mücadelesi yalnızlık ile… Her ortamda tek başlarına kalan 5 burç açıklandı! Çok şaşıracaksınız

“Yalnızlık” duygusu, kişinin hayatını olumsuz yönde etkileyen duyguların başında gelir. Astrologlara göre ise bu duygu bazı burçlarda çok daha etkilidir. İşte yalnız kalmaya meyilli olan o burçlara ilişkin ayrıntılar…

“Yalnızlık” duygusu, kişinin hayatını

Burçların kişilerin karakterleri, ilişkileri, kararları ve gündelik yaşamları üzerinde doğrudan etkili olduğunu belirten astroloji uzmanları hem ülkemizde hem de birçok dünya ülkesinde astroloji meraklıları tarafından yakından takip edilir. Hem hisleri hem de teknik bilgileri doğrultusunda burçlara yönelik çeşitli analizler gerçekleştiren astroloji uzmanları, son olarak içten gelen ‘yalnızlık’ duygusu ile önemli bilgilendirmelerde bulundu.

Yalnızlık duygusunun birçok kişi de görülebileceğini ancak bazı burçlarda çok daha yoğun olduğunu belirten astroloji uzmanları, farkında olmasalar da bazı kişilerin yalnız kalmaya daha meyilli olduklarına dikkat çekti. Peki, yalnızlık duygusunu sık sık yaşayan o burçlar hangileri? İşte ayrıntılar…

YENGEÇ BURCU

Duygusal olarak birçok burca göre daha hassas olan Yengeçler, sevdikleri ile güçlü bağlar kurmaya özen gösterirler. Bu noktada ‘bağlılık’ duygusuna dikkat çeken astroloji uzmanları, bu duygunun zedelenmesi durumunda Yengeç burçlarının yalnızlık hissi ile karşı karşıya kaldıklarını ifade etti.

BALIK BURCU

Burçlar aleminin en hassasları arasında gösterilen Balık burcunun empati yeteneği de oldukça gelişmiştir. Başkalarının duygularını benimsemekte adeta usta olan Balık burçları, kendi duygularına gelince ise konuşmakta zorlanabilirler. Bu da Balıklar da yalnız kalma hissinin açığa çıkmasına yol açabilir.

BAŞAK BURCU

Mükemmeliyetçilik duyguları ile öne çıkan Başak burçları, özeleştiri yetenekleri ile de bilinirler. Başkalarına fırsat kalmadan kendilerini yerden yere vurma eğiliminde olan Başakların bu neden ile çok kişi ile görüşmek istemediklerini belirten astroloji uzmanları, bu kişilerin yalnız kalma içgüdüsüne sahip olduklarını ifade etti.

AKREP BURCU

Tutkulu ve gizemli tarafları ile bilinen Akrep burçlarının duygu durumlarında sıklık ile inişler ve çıkışlar gözlenir. İçsel bakımdan ‘denge’ kavramına pek de yakın olmayan Akreplerin güven duygularının minimum düzeyde olduğunu belirten astrologlar, bu kişilerin kendi tercihleri ile yalnız kaldıklarını ifade etti.

OĞLAK BURCU

Kariyerlerine olan düşkünlükleri ile bilinen Oğlaklar hakkında da konuşan astroloji uzmanları, bu durumun Oğlak burçlarını sosyal hayattan uzaklaştırdığına dikkat çekti. Başarı takıntıları sebebi ile Oğlakların ilişki kurmakta güçlük çektiklerini belirten astrologlar, bu tercihin beraberinde de yalnızlık duygusunun açığa çıktığını ifade etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!