Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Son Bölüm 46 Bölüm Full İzle! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

46. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan Yalı Çapkını zamanı geldi. Dizinin fanları bu akşamki bölümde olacakları merak etti. Halis Korhan erkek torun müjdesini aldı ve Seyran’ın Şehmuz’un evine giderek gerçekleri öğrenmesi herkesi şoke etti. İşte Yalı Çapkını 46 bölüm full izle ekranı..

Star TV’nin sevilen yapımı Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak merak eden izleyiciler araştırmaları artırdı. Milyonlarca izleyiciyi saat 20.00’da ekran başına çivileyen sevilen dizinin yeni bölümü geldi. 17 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’da Seyran ve Ferit resmen ayrıldı. Pelin’den gelen erkek bebek müjdesine kayıtsız kalamayan Halis ağa tüm dengeleri değiştirecek karara imzasını attı. Yalı Çapkını 46. bölümde Ferit’le Şehmus’un evine giden Halis Korhan nikah kararı aldı. Olan Seyran’a oldu. Alışveriş merkezinde Pelin ile Ferit’i basan İfakat kötülük tomurcuklarını bu kez Seyran için saçmaya başladı. Peki, Ferit Seyran’dan boşanıp Pelin ile evlenecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası yeni bölümde. İşte Yalı Çapkını 46 bölüm full izle ekranı.

17 KASIM YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM ÖZETİ

17 Kasım Cuma günü yayına girecek Yalı Çapkını 46. bölümde Şehmuz’un, “Benim sadece yeğenimin namusunu temizleyecek, ona nikah kıyacak bir adama ihtiyacım var” deyişi olay oldu. Seyran ve Ferit’i ayıran gün geldi. Pelin hamile olarak geri dönünce uygulayacağı planları bir bir yerine getirmeye başladı. Halis Korhan erkek torun müjdesini aldı. Seyran’ın Şehmuz’un evine giderek gerçekleri öğrenmesi milyonları şoke etti. Bir yanda Pelin bir yanda Seyran derken Ferit’in kafası iyice karıştı. Pelin’in hamile olduğunu öğrenen Halis Korhan, Ferit’i alıp Pelin’in evine gitti. Pelin’in mafya babası dayısı Şehmus’la konuşması bombanın pimini çekti. Halis Korhan, Ferit’e bir karar vermesi gerektiğini söyleyince Ferit’in hayranları Pelin’i seçeceğini düşünmeye başladı. Şehmus’un Ferit’e, “Yeğenime nikah kıyacaksın” sözlerini duyanlar Seyran’a üzülmeye başladı bile.

YALI ÇAPKINI DİZİSİ OYUNCULARI

Yalı Çapkını dizisi oyuncuları arasında Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Binnur Kaya, Buçe Buse Kahraman, Tarık Emir Tekin, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Turgut Tunçalp, Sevcan Yaşar gibi isimler var.

YALI ÇAPKINI 46. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR