Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Hamile Mi? Dilan Polat Bebek İddiası! Dilan Polat Hapisten Çıktı Mı?

Son günlerin en popüler ismi Dilan Polat ile eşi Engin Polat araştırmaları hızlandı. Kara para aklama başta olmak üzere birtakım suçlarla yargılanan Dilan Polat iddialarına bir yenisi daha eklendi. Eşi Engin Polat ile cezaevleri ayrılan Dilan Polat hamile mi sorusu gündem oldu. Peki, Dilan Polat hangi cezaevinde? Dilan Polat hamile mi? İşte yanıtı..

Son günlerin en popüler

Türkiye’nin odak noktası Dilan Polat haberlerine bir yenisi daha eklendi. Günlerdir tutuklu olan Dilan Polat flaş gelişme patlak verdi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmayla evinden alınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat tutuklandı. Gece saatlerinde Çengelköy’deki lüks villalarından alınan Polat çifti başta olmak üzere çok sayıda aile üyesi tutuklandı. Dilan Polar ve eşi Engin Polat için “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatıldı. Son günlerde küçük çocuğu olduğu için cezaevinden çıkıp çıkamayacağı sorgulanan Dilan Polat hamile mi merak konusu oldu. Çok sayıda vatandaş Dilan Polat hamile mi sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Peki, Dilan Polat hapisten çıktı mı? Dilan Polat serbest bırakılacak mı? Dilan Polat hamile mi? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT SERBEST BIRAKILDI MI?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat başta olmak üzere neredeyse Polat ailesinin tüm üyeleri tutuklandı. Engin Polat’ın yaşlı anneannesinin üzerine dahi şirket kurulduğu ortaya çıktı. Engin Polat annesi Şükran Polat ile kız kardeşi Kübra Uzun bu mevzulardan uzak tutuldu. Dilan Polat’ın çocukları Milan Efe Polat ile Nilda Polat’a babaanneleri Şükran Polat bakmaya başladı. Çocukların devlet yurtlarına gönderileceği iddialarına babaanne Şükran Polat’tan en sert çıkış yapıldı ve “Ben çocuklarımın başındayım” mesajı geldi. Kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri Marmara cezaevinde olan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile ayrı düştü. Tüm Polat ailesi bambaşka illere gönderildi. Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevine, Engin Polat kardeşi Alper Kürşat Polat ve Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevine gönderildi. Dilan Polat kardeşi Can Doğu, Halit Polat, Can Polat ve Metin Yılmaz ise Tekirdağ Cezaevine sevk edildi. Silivri’de kalan ve sık sık revize gittiği söylenen Dilan Polat hamile iddiaları gündeme düştü.

DİLAN POLAT HAMİLE Mİ?

Lüks yaşantısıyla tüm Türkiye’nin gündemine giren Dilan Polat’ın iki çocuğu var. Milan Efe ve Nilda isimli iki çocuğu bulunan Dilan Polat’ın ev hapsi alabileceği gündeme geldi ancak bunlar henüz iddiadan öteye geçemedi. Dilan Polat’ın çocuklarının küçük olduğu için cezasının ev hapsine dönüştürülerek elektronik kelepçe takılabileceği gündeme geldi. Tüm Türkiye’ni takip ettiği Dilan Polat araştırmalarında Milan Efe Polat kaç yaşında, Nilda Polat kimdir, Dilan Polat ev hapsi, Dilan Polat hapisten çıktı mı soruları yer aldı. Tutukluluğu devam eden Dilan Polat’ın sık sık başının dönüp midesinin bulandığı bu nedenle sıklıkla revize kaldırıldığı iddia edildi. Dilan Polat hamile iddialarına en net yanıt gazeteci Emrullah Erdinç’ten gelen “Dilan Polat hamile değil. Bebek beklemiyor” açıklaması oldu.