Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 17 Kasım Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Toplam Puan

Nursel Ergin flaş diskalifiye kararının ardından final gününde 2 gelin ile kayınvalidenin daha programdan eleneceğini duyurdu. Gelinlerin hafta finali ödevi Kadife Tatlısı oldu ve en güzel tabağı çıkaran isim çeyrek altını kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün bilezikleri kim kazandı, kim elendi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 17 Kasım puan durumu..

Gelinim Mutfakta toplam puan durumu belli oldu. Kanal D ekranının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta hafta finali bölümü sona erdi. 17 Kasım Cuma günü saat 13.00’da yayına başlayan sevilen programın son sahnesi geldi. Hafta finalinde esrarengiz olaylar yaşandı ve izleyiciler neye şaşıracağını şaşırdı. www.noktagazetesi.com.tr olarak flaş gelişmelerin hepsini haberimizde derledik ve merak edilen soruların yanıtını verdik. Her hafta 4 gelin ile 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta programında geçtiğimiz gün yaşanan diskalifiye kararı herkesi şoke etti. Amasyalı gelin Hilal ile kayınvalidesi Arzu yarışmadan elendi. Hilal ile kayınvalidesi yerine yeni gelin Gizem ile kaynanası Filiz geldi. 17 Kasım Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasını seyre dalanlar Gelinim Mutfakta haftalık puan durumu, Gelinim Mutfakta bugün puan durumu merak etti. İzleyiciler Gelinim Mutfakta bugün kim elendi, kim kazandı sorgulamaya başladı. İşte 17 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

17 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ, KİM KAZANDI?

Ekranların fenomen yarışması Gelinim Mutfakta yeni bölüm izlendi. 17 Kasım Cuma günü izlenen yemek yarışmasında 4 gelinin ödevi Kadife Tatlısı oldu. Günün en güzel tarifini uygulamak için harekete geçen gelinler arasında kim galip geldi, kim elendi belli oldu. Hafta finaline bir gün kala Hilal ile kayınvalidesi Arzu diskalifiye edildi ve yerine yeni gelin Gizem ile kaynanası Filiz dahil oldu. Sunucu Nursel Ergin, “Birazdan burada yaşanacaklarla yer yerinden oynayacak. Elimde 10 altın bilezik var. Gelinim Mutfakta’da 2 finale birden tanıklık edeceksiniz. Bugün 2 gelinimizle birden vedalaşıyoruz. Bu hafta veda eden gelinlerimiz var” dedi. 17 Kasım Cuma günü izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasına bugün Gizem ile kaynanası Figen’in temizlik tartışması dahil oldu. Nursel Ergin, “Çocuklarımızın eksiği söylenir. Çekersin karşına söylersin ama burada olmamalıydı” dedi. Flaş detaylar www.noktagazetesi.com.tr adresinde yayınlandı. Yeni gelin Gizem ile kayınvalidesi su tartışmasına girişti. Filiz kaynana İstanbul’un su sorununu bulduğunu, bunun gelini Gizem’den kaynaklandığını söyledi. Gizem ise evdeki herkesin çok kilolu olduğunu, kayınvalidesinin çocuğa ben bakarım dediğini ancak hiçbir şey yapmadığını söyledi.

17 Kasım Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta bir diğer tartışma konusu ise Hacer ve gelini Aleyna arasında yaşandı. Hacer kaynana üniversite hayatına devam ettiğini, okuduğu Radyo ve Televizyon bölümü için staj yapması gerektiğini söyleyince olanlar oldu. Yayın öncesi rejiye giden Hacer kaynana yönetmene yapımda staj yapmak istediğini söyledi. Yönetmenden, “Siz yarışmacısınız” yanıtını alan Hacer kaynana gerekirse staj yapmak için programdan eleneceğini söyledi. Kaynanalara ayrılan bölümde sunuculuk dersleri yapmaya çalışan Hacer ile Beyhan birbirine girdi. Hacer, “Eğitime karşısın. Ben eğitime karşı olan herkesin karşısına çıkarım. Daha stajıma karar alınmadı. Buradayken de değerlendirmek istedim bunda ne var” dedi. www.noktagazetesi.com.tr Beyhan ise, “Sinirlendim burası staj yeri değil ki burası yarışma” dedi. Sunucu Nursel Ergin, “Sen staj yapmak isteyebilirsin ama buraya gelme sebebim staj dedin. Beni eleyin diyorsun. Ben yeter ki staj yapayım diyorsun” dedi. Hacer kaynana ise, “Ben böyle bir aileye sahip olamayacağımı düşündüğüm için buna karar verdim. Olur olmaz bilmiyorum. İsteyenin bir yüzü kara eğitimin yaşı yok sonuçta” deyince sesler yükseldi. Gelinlerden Tuğba, “Bence bunu planlayarak buraya geldin” dedi.

17 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

17 Kasım Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta kazanan ve kaybeden ismi açıklandı. Hafta finali bölümünde gelinler Kadife Tatlısı yaptı. Günün en yüksek puanını alan gelin Yeşim oldu ve çeyrek altına kavuştu. Bugünkü hafta finalinde 2 kişinin eleneceği söylendi ancak kimse elenmedi. Gelinim Mutfakta’da 5 bilezik ilk 3 güne, 5 tanesinin son 2 güne göre verileceği söylendi. Hafta boyunca en yüksek puanlara sahip olan gelin ise bileziğin sahibi oldu. 5 altın bileziği Yeşim kazandı. 5 altın bileziği de 36 puanla Aleyna kazandı. İşte 17 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 9

YEŞİM- 21

ALEYNA- 20

GİZEM- 1

17 KASIM GELİNİM MUTFAKTA HAFTALIK PUAN DURUMU

TUĞBA- 44+20

YEŞİM-46+30

ALEYNA- 35+36

GİZEM- 30+17

DİĞER VİDEOLAR