Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Kasım İSKİ Su Kesintisi: Çatalca, Ataşehir, Şişli, Büyükçekmece Su Kesintisi İstanbul

İSKİ su kesintisi İstanbul araştırması yapan vatandaşlara son durum bilgisi geldi. 18 Kasım Cumartesi gününe uyanan milyonlarca İstanbullunun susuz saatleri başladı. Çatalca, Ataşehir, Şişli, Büyükçekmece su kesintisi İstanbul detayları geldi. Peki, İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İşte 18 Kasım İSKİ Su Kesintisi noktaları..

İSKİ su kesintisi İstanbul

18 Kasım Cumartesi gününe başlayan İstanbulluların su imtihanı başladı. Hafta sonu tatiline start veren vatandaşlar kentte yaşanan susuz saatleri mercek altına aldı. Yoğun geçen bir haftanın ardından evinde yeni güne uyanan vatandaşlar musluktan akmayan suyla imtihan oldu. 18 Kasım Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan su krizi patlak verdi. Barajlar alarm durumuna geçti. Eylül ve ekim ayında umduğunu bulamayan İstanbul barajlarında Kasım ayı nasıl geçecek belli oldu. Kasım ayının sonlarına yaklaştığımız bugün İSKİ baraj doluluk oranı yüzde 17,82 seviyesine geriledi. Merak edilen İstanbul su kesintisi noktaları açıklandı. Peki, 18 Kasım İstanbul’da sular ne zaman gelecek? İşte 18 Kasım İSKİ su kesintisi noktaları ve zaman bilgisi..

18 KASIM 2023 İSKİ SU KESİNTİLERİ

18 Kasım Cumartesi gününe uyanan vatandaşlar İstanbul’da su kesintileri devam eden ilçelerde suyun ne zaman geleceğini araştırdı. Şehirlerin su teminini sağlayan kaynaklarda kuraklık veya kirlilik gibi nedenlerle su kesintileri yaşanabiliyor. 18 Kasım Cumartesi günü İSKİ resmi sitesinde, “Zaman zaman arızaların giderilmesinin ardından depoların ve isale hatlarının tam olarak istenen basınca ulaşması gecikebilmekte, kullanım yoğunluğundan dolayı gecikmeli olarak su alınabilmektedir” bilgisi veriliyor. Hafta sonu tatilinin ilk günü olan 18 Kasım’a dair İstanbul İSKİ su kesintisi adresleri henüz görünmüyor. 18 Kasım Cumartesi İstanbul su kesinti listesi açıklandığında haberimizde yer alacak.

Kocaeli su kesintisi 3 Temmuz 2023 Pazartesi

İSKİ BARAJLARDAKİ DOLULUK ORANI

İSKİ barajları alarm veriyor. AFAD uyarılarının art arda geldiği İstanbul’da çok kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün Marmara Bölgesi’nde beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanağın aralıksız etkili olması bekleniyor. Özellikle İstanbul’da etkili olan sağanak yağış Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik ve Bursa çevrelerinde çok kuvvetli hissedilecek. Kuvvetli yağışlar 19 Kasım Pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Aylardır susuz kalan Megakent İstanbul’da 18 Kasım Cumartesi günü hava durumu 13 derece olarak kayıtlara geçti. Sonbaharda çok fazla etkili olmayan yağışlar İstanbul’u susuz bıraktı. 18 Kasım Cumartesi günü İSKİ baraj doluluk oranı yüzde 17,82 seviyesine geriledi.

18 KASIM 2023 İSKİ ARIZALARI İÇİN TIKLAYIN