Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Farah Zeynep Abdullah, Musa Orhan davasında ifade verdi; aylık kazancını ilk kez açıkladı! Meğer…

Şimdilerde yeni filmi ‘Bihter’ ile çok konuşulan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Musa Orhan davasında ifade verirken, aylık kazancını açıkladı. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın aylık kazancı…

Şimdilerde yeni filmi ‘Bihter’

Şimdilerde Amazon Prime’dan yayına giren ‘Bihter’ filmi ile çok konuşulan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir süre önce Musa Orhan’a ‘hakaret ettiği’ gerekçesiyle yargılanmaya başlamıştı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıllarda Batman’da 18 yaşındaki İpek Er’e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan, sosyal medyada birçok ünlü isimden tepki almıştı. Bunun üzerine hakkında hakaret davası açılan ünlü oyuncu Ezgi Mola’nın ardından, aynı gerekçeyle dava açılan Farah Zeynep Abdullah da ifade verdi.

Gerçekleştiği iddia edilen cinsel saldırı olayının ardından sosyal medya üzerinden ‘hakaret ettiği’ iddia edilen ünlü isimler, konunun muhatabı tarafından davalar peş peşe açıldı. Bu davalardan biri de Farah Zeynep Abdullah’ı bağlıyordu. Dava kapsamında ifade vermek için İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne gelen Farah Zeynep Abdullah, verdiği ifade öncesinde gerçekleşen kimlik tespiti sırasında aylık gelirini ilk kez açıkladı. İşte Farah Zeynep Abdullah’ın ifadesi ve aylık geliri…

“AMACIM MUSA ORHAN’A HAKARET ETMEK DEĞİLDİ”

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Hakaret’ suçundan yargılandığı mahkeme, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde başladı. Mahkemenin talimatıyla ifadesi alınan ünlü oyuncu, kimlik tespiti sırasında aylık gelirini açıkladı. Aylık gelirinin 50 bin TL olduğunu belirten Farah Zeynep Abdullah,  mahkemede vermiş olduğu ilk ifadede; “Olayı okudum. Korkunçtu. Ben de iddianamede belirtilen paylaşımda bulundum. Amacım kesinlikle Musa Orhan’a hakaret etmek değildi. Yapılan haberlere tepkiydi” diye konuştu.

“DURUŞMALARDAN VARESTE TUTULMA TALEBİM VARDIR”

Savunmasının devamında beraat talebinde bulunan Farah Zeynep Abdullah, duruşmadan vareste olmak istediğini, “Beraatımı talep ediyorum. Duruşmalardan vareste tutulma talebim vardır” ifadeleriyle mahkemeye bildirdi. Duruşma çıkışında kameralar ile karşılaşan Farah Zeynep Abdullah, burada da bir açıklama yaptı. Olayın çok detayına girmeyen Farah Zeynep Abdullah, mahkeme sonrası yapmış olduğu ilk açıklamada ise; “Açıklama yapacak bir şey yok zaten. Duruşmam vardı. ifade vermiştim” ifadelerini kullandı.