Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’den Starbucks müşterilerine: “Bilinçsiz, şuursuz idrak edemeyen insanlar”

Rizeliler Derneğinin konuğu olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Filistin’de meydana gelen olaylara dikkat çekerek boykotun önemine vurgu yaptı. Aygün konuşmasında, “Starbuckslar, şunlar bunlar ağzına kadar dolu maalesef. Bilinçsiz, şuursuz bunu idrak edemeyen insanlarla dolu” dedi.

Rizeliler Derneğinin konuğu olan

Kocaeli’nin en aktif hemşeri derneklerinden olan Kocaeli Rizeliler Derneği, siyasileri ağırlamaya devam ediyor. Her ay düzenlediği kahvaltı etkinliğinde siyasileri ağırlayan Rizeliler Derneği’nin bu ayki konuğu AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün oldu. Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe İŞKUR İl Müdürü Ulvi Yılmaz, AK Parti eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, KESOB Başkanı Kadir Durmuşoğlu, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve Rizeliler katıldı.

“ZULMÜ ALMANYA’DA HAYKIRDI”

Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı Ekrem Kumuşoğlu, “Türkiye Cumhuriyetinin ne kadar büyük bir devlet olduğunu ve liderinin ne kadar büyük olduğu gördüm. Suskunların dili olduğunu bir kez daha gösterdi. Filistinde yapılan zulmü Almanya’da tüm dünyaya haykırdı. İslam’ın ve müslümanların yegane temsilcisi oldğuunu bir kez daha haykırdı” dedi.

“ALLAH ONLARI ISLAH ETSİN”

Daha sonra söz alan Derince  Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Birlikte bereket ayrılıkta azap var. Fikirlerimizi paylaşabiliyoruz. Aslen Rizeliyim ama Derince’de doğduk büyüdük. Konuşulması gereken şey ülkemizin ve islam dünyasının içinde bulunduğu durum. Güç önemli. Para gücünden önemli olan silah gücü. Ülkemizin üzerinde oynanan oyunları görmek lazım. Dize getiremeyen amerika fetö ile dize getirmeye çalıştı sonra dolar ile denedi ama başaramadı. Rizeliler olarak bunun farkındayız. Müslümanlara nasıl eziyet edildiğini görüyoruz. Dua edeceğiz ama fiili olarak o ürünleri almayacağız. Yahudinin en büyük korktuğu şey o ürünlerin kullanılmaması. Allah’a şükür ben belediyemizde başlattım. Çok arkadaşımız da başlattı. Vatandaş olarak birey olarak da yapmak lazım. Ama bakıyorsunuz Starbuckslar, şunlar bunlar ağzına kadar dolu maalesef. Bilinçsiz, şuursuz bunu idrak edemeyen insanlarla dolu. Allah onları Islah etsin, hidayet nasip etsin” dedi.