Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

WhatsApp’tan kullanıcılarına ‘Oh be’ dedirtecek yenilik! Tek tek aramanıza gerek kalmayacak…

Dünyanın en çok kullanılan çevrim içi mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, son olarak yeni bir özellik için daha test sürecinin başlamış olduğunu duyurdu. İşte o özelliğe dair ayrıntılar…

Dünyanın en çok kullanılan

Hem iOS hem de Android tabanlı akıllı cihazlarda en çok kullanılan çevrim içi mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, son dönemlerde yeni özellikleri ile teknoloji gündeminden düşmemeye başladı. Akıllı telefonların dünya genelinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmaları ile birlikte sektörde kızışan rekabete dahil olan platform, kullanıcısı sayısını artırabilmek amacı ile nerede ise her ay yeni özellikleri ile dikkatleri üzerine çekerek popülaritesini artırdı.

Son dönemlerde hayata geçirdiği bazı özellikleri sayesinde bir mesajlaşma uygulamasından çok sosyal medya platformuymuş gibi davranmaya başlayan WhatsApp, son olarak uzun bir süredir beklenen ‘tarihli arama’ özelliğini duyurdu. Platform tarafından verilen haber, WhatsApp kullanıcılarını bir hayli heyecanlandırdı.

MESAJLARI TARİHE GÖRE SORGULAYABİLECEKSİNİZ

Instagram ve Facebook gibi Meta bünyesinde hizmetlerine devam eden WhatsApp, yeni özellikleri ile gündemden düşmemeye başladı. Son olarak özellikle yoğun bir mesajlaşma trafiğine sahip olan kullanıcılarını ferahlatacak yeni bir özelliğini test etmeye başladığını duyurarak yüzleri güldüren platform, ilgili özelliğe ilişkin detayları paylaştı.

WhatsApp’tan gelen bilgilere göre yeni özellik test edilmeye başlandı. Yakın zaman içerisinde tüm WhatsApp kullanıcılarının erişimlerine açılacak olan yeni özelliğe göre kullanıcılar bundan sonra istedikleri mesajlara, tarih sorgulaması yaparak ulaşabilecekler. Yani uzun mesajlar arasında kaybolmaya gerek kalmadan, bir tarih bilgisi ile o güne ilişkin tüm mesajlar görüntülenebilecek.

WHATSAP TARİHLİ MESAJ SORGULAMA ÖZELLİĞİ NE ZAMAN ERİŞİME AÇILACAK?

WhatsApp tarafından duyurulan ve şu anda da test aşamasında olan yeni özellik, iOS için WhatsApp Beta 22. 24. 0. 77 sürümü ile geliştiricilerin erişimine açıldı. Ancak söz konusu özelliğin diğer platformlarda ne zaman kullanılabileceği ile ilgili olarak henüz net bir tarih paylaşımı yapılmadı. Kulislerden gelen bilgilere göre WhatsApp bu yıl bitmeden tarihe göre mesaj sorgulama özelliğini hem Android hem de iOS kullanıcılarının tamamı için kullanılabilir hale getirecek.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ABD'li teknoloji devi Apple'ın yeni
Sıradaki Haber iPhone 16 ne kadar olacak? iPhone 16 (Plus, Pro, Pro Max) kaç TL olacak?