Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı Yeşim Kimdir? Berk Atan Sude Zülal Güler Sevgili Mi? Sude Zülal Güler Hangi Dizilerde Oynadı?

TRT1’in sevilen yapımlarından Gönül Dağı dizi setinden aşk çıktı. Taner rolündeki Berk Atan ile Yeşim karakterine bürünen Sude Zülal Güler aşk mı yaşıyor merak edildi. Bozkır dizisi Gönül Dağı’nda Yeşim nasıl bir karakter araştırıldı. Peki, Sude Zülal Güler hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

TRT1'in sevilen yapımlarından Gönül

Her hafta cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisi gönüllerde taht kurdu. Bozkırda bir Anadolu masalının izleyiciyle buluştuğu sevilen yapımda aşk iddiaları ayyuka çıktı. 18 Kasım Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanacak Gönül Dağı dizisinde Taner rolüne bürünen Berk Atan ile Yeşim rolündeki Sude Zülal Güler’in aşk yaşadığı dilden dile dolaştı. Her hafta cumartesi günleri izlenen Gönül Dağı dizi setinde aşk yaşayan ikilinin canlandırdığı karakterleri yeni bölümde neler bekliyor merak edildi. Peki, Gönül Dağı Yeşim’i Sude Zülal Güler kimdir, kaç yaşında? Sude Zülal Güler hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

GÖNÜL DAĞI  YEŞİM KARAKTERİ

Bozkırda Anadolu masalının ekrana geldiği Gönül Dağı dizisinde Yeşim karakteri dikkat çekti. Sevilen yapımın yeni sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan Sude Zülal Güler güzelliğini konuşturdu. Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Yeşim karakterine bürünen Sude Zülal Güler bilgileri merak edildi. Sevilen yapımın kadrosuna dahil olan Sude Zülal Güler ile Berk Atan aşkını duyanlar sevinçten havalara uçtu. Hem Sude Zülal Güler hayranları hem de Berk Atan sevenleri bu ilişkiyi olumlu buldu. Dizide Yeşim Somer arabası bozulunca Gedelli köyünde tamirci aradı ve Erkan’ı buldu. Erkan ve Yeşim birbirlerinden etkilendi. Yeni bölümle birlikte Yeşim bambaşka yollara düştü.

SUDE ZÜLAL GÜLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Gönül Dağı dizisinin Yeşim’i Sude Zülal Güler, 25 Ağustos 2001 yılında İstanbul’da doğdu. Son dönemin en popüler isimlerinden olan Sude Zülal Güler performansıyla herkesi etkiledi. Uzun süredir TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde yakınlaştığı Berk Atan ile aşk yaşadığı iddia edildi. Dizide Taner rolüne bürünen başrol oyuncusu Berk Atan ile kadroda yer alan güzel oyuncu Sude Zülal Güler’in aşk yaşadığı iddia edildi. Beraberliklerini gözlerden uzak yaşadığı konuşulan ünlü çiftin fotoğraf paylaşmamaya özen gösterdiği söylendi. Genç oyuncu Sude Zülal Güler ile Berk Atan’ın set dışında kalan zamanlarında Sivrihisar’daki kafelerde sık sık baş başa görüldüğü söylendi. Çift haklarında çıkan aşk iddiasıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Gönül Dağı dizisinin Yeşim’i Sude Zülal Güler hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle odak noktası oldu.

Filmografisi

2015 Mayıs Kraliçesi

2016 Muhteşem Yüzyıl Kösem

2017 İsimsizler

2020 Şeref Sözü

2021 Kazara Aşk

2022 Gülümse Kaderine

2022 Tozluyaka

2023- Gönül Dağı

2021 Öğrenci Evi

2018 Keşif

SUDE ZÜLAL GÜLER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN