Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu Hafta Halka Arz Var Mı? Halka Arz Edilecek Hisseler Hangileri? 20-24 Kasım Halka Arz Takvimi

Son dönemin en popüler işlemlerinden halka arz alım satım yapan vatandaşlar gözlerini yeni takvime çevirdi. 20-24 Kasım 2023 haftasında halka arz olacak yeni şirket var mı merak edildi. Peki, bu hafta hangi halka arzlar var? İşte 20-24 Kasım halka arz takvimi..

Son dönemin en popüler

Kasım ayının sonuna yaklaştığımız bugünler halka arz listesi araştırmaları hızlandı. Çok sayıda vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan halka arz tarihleri sorgulandı. Hafta sonu borsa kapalı olduğu için halka arz işlemi yapılmadığını bilen vatandaşlar gözlerini hafta başına çevirdi. Bu hafta halka arz var mı merak eden vatandaşlar yeni şirketleri incelemeye koyuldu. Bu hafta Ekos, 1000 Holding, Agrotech gibi şirketlerden hisse satın alan vatandaşlar 2024 Kasım haftasında duyurusu yapılacak yeni şirketleri araştırdı. Bir grup vatandaş halka arz alım satımına yatırım yaparken bazı vatandaşlar da halka arz haram mı sorusuna yanıt aradı. Peki, bu hafta halka arz olacak şirketler hangileri? 20-24 Kasım 2023 haftasında halka arz edilecek hisseler var mı? İşte merak edilen kasım ayı halka arz takvimi..

20-24 KASIM BU HAFTA HALKA ARZ LİSTESİ

Çok sayıda vatandaş yeni şirket arayışlarına ağırlık verdi. 18 Kasım Cumartesi günü yeni hafta işleme girecek halka arz hisselerini incelerken arama motorlarında halka arz twitter, halka arz net, halka arz haber, Agro halka arz kaç lot verir, ekos halka arz, enerya halka arz fiyatı sorgusu yaptı. Vatandaşların gündeminde yer alan Agrotech (AGROT) halka arz 15-16-17 Kasım tarihlerinde talep topladı. Yatırımcıların merakla beklediği halka arz sonuçları henüz açıklanmadı. 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.’nin halka arz işlemleri sona erdi. Toplamda 3 milyon 48 bin 929 yatırımcının katıldığı 1000 Holding’in 20 Kasım Pazartesi günü borsada işlem görmesi bekleniyor. Yıldız Pazar’da işlem görmesi beklenen Ekos Teknoloji ise 15-16 Kasım tarihlerinde talep topladı. Ekos Teknoloji yatırımcılara maksimum 19 adet lot dağıttı. 20-24 Kasım haftası için henüz duyuru gelmedi. Listede göründüğü şekilde Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Ferbis Tarım Tic. ve San. A.Ş., Yeşil Global Enerji A.Ş., Koray Holding A.Ş., Zorlu Yenilenebilir Enerji A.Ş. gibi şirketler başvuru sürecinde yer alıyor.

HALKA ARZ HARAM MI?

Halka arz bir şirketin hisse senetlerini halka açarak, genel halka satışa sunması anlamına gelir. Bu bir şirketin hisselerinin borsada işlem görmeye başlaması işlemdir. Halka arz, şirketin sermaye artırma ve genişleme amacıyla kullanılabilecek bir finansman yöntemidir. Finansal konularda “helal” veya “haram” sınırları, farklı dini mezheplere göre değişir. Bir şirketin halka arzının dini açıdan değerlendirilmesi için ilgili dini otoritenin görüşlerine başvurmak gerekir.