Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Bahadır: Kadro kalitesi üst lige yükselmek için yeterli

Gölcükspor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Bahadır ilk açıklamasını Nokta Gazetesi’ne yaptı. Bahadır, takımın kadro kalitesinin üst lige yükselmesi için yeterli olduğunu belirtti.

Gölcükspor’un çiçeği burnunda teknik

BU İŞLER BAYRAK İŞİDİR

Bahadır gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti ve şu şekilde konuştu: Bu işler bayrak işidir. Cevdet Nail hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum. Biz ne yapacağız? Amacımız Gölcükspor’u layık olduğu profesyonel lige çıkarmak. Gerekli çalışmaları yapacağız. BAL zor bir lig ama taşın altına elimizi sokacağız. Oyuncu kadrosunun da üst lige yükselecek kaliteye sahip olduğunu düşünüyorum.

ZORUNDAYIZ

Gölcükspor ile ilgili yeterli bilgiye sahibim. Dediğim gibi oyuncu grubu kaliteli ve biz bu kaliteyi en iyi şekilde sahaya uyarlamak için elimizden geleni yapacağız. Mümkün olduğunca eksikleri tamamlayacağız. Önümüzde Babaeski maçı var. Ardından Çorlu karşılaşmasını oynayacağız. Hiçbir maç kolay değil. Futbolcularla toplantı yaptık. Toplantıdan pozitif bir hava çıktı. Takımdaki bütünlüğü gördüm. Önümüzdeki süreçte daha iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Hedefimize ulaşmak için bundan sonraki maçlarda en iyi skorları almak zorundayız.