Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Denizbank’tan indirim müjdesi! Başvuru yapana harcamalardan 300 TL indirim hakkı tanınacak!

Yeni bir kampanya gerçekleştiren Denizbank, başvuru yapanlar için 300 TL’lik indirim paketlerini hazırladı. İndirim şartlarını bildiren Denizbank, ayrıntılı bir açıklama gerçekleştirdi. İşte Denizbank’ın kampanyası…

Yeni bir kampanya gerçekleştiren

Bankaların müşterileri için gerçekleştirdiği avantajlı kampanyalar devam ediyor. Bu kampanyalar kapsamında birçok ayrıcalık tanımaya başlamış olan bankalar, şimdilerde hem ek ödemeleri hem de indirimleri devreye aldı. Yeni bir kampanya ile müşterilerine seslenen Denizbank’tan da bir indirim haberi geldi. Harcamalara indirim vermeyi planlayan Denizbank, bu kapsamda sağlanması gereken şartları açıkladı. Denizbank’tan kampanyanın son tarihine ilişkin açıklama da geldi.

Yeni kampanyasına ilişkin ayrıntılı bir açıklama gerçekleştiren Denizbank, yazılı bir şekilde gerçekleştirdiği açıklama kapsamında 300 TL’ye varan indirimin müjdesini verdi. Harcamalardan yapılacak olan indirim kapsamında detaylı bir açıklama gerçekleştiren Denizbank, bu açıklama kapsamında belirli bir tarihe kadar başvuru yapan banka müşterilerinin indirimden yararlanabileceğini bildirdi. İşte Denizbank’ın indirim kampanyası ve kampanya şartları…

DENİZBANK’IN İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Yeni indirim kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkan Denizbank, kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin MobilDeniz ya da internet bankacılığı aracılığıyla ilk bireysel kredi kartı başvurusunu yapıyor olmasını şart koştu. Bu kapsamda 30 Kasım 2023 tarihine kadar süre veren Denizbank, kampanya kapsamında 1 ile 31 Ekim 2023 tarihinde kart onayı alan banka müşterilerinin de kampanyadan yararlanabileceğini bildirdi. Kampanyaya dahil olmayan kartları da duyuran Denizbank, yaptığı yazılı açıklamada; “Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı satışları dahil değildir” ifadelerine yer verdi.

İNDİRİMLER OTOMATİK OLARAK YANSITILACAK

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin açıklama yapan Denizbank; 2023 yılının Ekim, Kasım ve Aralık aylarında internet üzerinden yapılacak alışveriş işlemlerinin azami yarısı olacak şekilde ayda azami 100 TL olmak üzere 3 ay süresince toplam 300 TL indirim kazanabileceğini bildirdi. Kampanyayı katılımlı yapmayan Denizbank, şartları sağlayan kişilere indirimlerin otomatikman yansıtılacağını duyurdu.1 Mayıs 2023 itibariyle kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunmayacağının altını çizen Denizbank, indirimin alışverişi takip eden ilk 7 iş gününde karta yansıtılacağına taahhüt etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

New York borsası günü yükselişle
Sıradaki Haber New York borsası yükselişle kapandı, yatırımcısı sevindi!