Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bağdatspor 10’da 10 yaptı! “2-1“

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Bağdatspor konuk ettiği Kandıra Gençlerbirliği’ni Anıl Kabil’in golleri ile 2-1 mağlup ederek 10’da 10 yaptı.

Süper Amatör Lig A

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

Avni Kalkavan Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında karşılıklı goller vardı. İlk gol Bağdat’tan geldi. 16’da Mert’in pasında Bedirhan Özkanlı topu aldı ve sağ kanattan Anıl’ı gördü, Anıl da düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. 4 dakika sonra Kandıra skoru 1-1’e getirdi. Duran top sonrası ceza sahası içindeki karambolde Bedirhan Alkan topu ağlara gönderdi.

ANIL’DAN DUBLE

Devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Bağdatspor topun hakimiydi. 55. dakikada Kandıra’nın kalecisi Ahmet Balkan, Mehmet Ünal’ı ceza sahası içinde düşürmesi ile Bağdat penaltı kazandı. Topun gerisine geçen Anıl Kabil penaltıdan kendisinin ve takımının ikinci golünü attı; “2-1”. Kalan sürede başka gol olmadı ve Bağdatspor, Kandıra’yı 1-0 mağlup ederek 10’da 10 yaptı.

DİĞER SKORLAR

Günün sona eren maçlarında Harbiş deplasmanda Suadiyespor’u 1-0 mağlup etti ve günün sürprizine imza attı. Körfez Gençlerbirliği gerilimli geçen maçta Çayırova Menderes’i karşısında 2-1’lik galibiyet elde etti ve puanını 30’a çıkardı. Eşmespor sahasında İhsaniyespor’u 3-0 yendi ve Play-Off yolunda dev bir adım attı. Beylikbağı ise Doğantepe’yi 4-1 mağlup ederek haftayı 4. sırada tamamladı.