Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Eşme’de herkes sustu stoper Murat konuştu! “3-0”

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Play-Off mücadelesi veren Eşmespor sahasında İhsaniyespor’u 3-0 mağlup ederken maçın yıldızı iki gol atan takımın stoperi Murat Kara’ydı.

Süper Amatör Lig A

KAFAYI ÇALIŞTIRDI

Şehit Astsubay Çavuş Fatih Karagöz Stadı’nda oynanan maçın ilk yarısında tek gol vardı. 26. dakikada Erdi’nin kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen ve geçen sezon BAL’da yer alan Harbiş’ten gelen Murat Kara kafayı vurarak meşin yuvarlağı ağlara gönderdi;“1-0”. Devre tek golle sona erdi. Eşme ekibi ikinci yarının ilk bölümlerinde zorlansa da 64’te yine Murat Kara’nın golü ile rahatladı. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topu önünde bulan başarılı futbolcu farkı 2’ye çıkardı. “2-0”

İHSANİYE SON SIRADAN KURTULAMADI

Bitime 5 dakika kala bu kez Yağız sahneye çıktı. Ceza sahası içinde topla buluşan bu futbolcunun düzgün vuruşu sonrasında skor 3-0’a geldi. Kalan sürede başka gol olmadı. İhsaniyespor’un 10 kişi kaldığı, antrenörünün de kırmızı kart gördüğü maçı Eşmespor 3-0 kazanarak puanını 20 yaptı ve üçüncü sıradaki yerini korudu. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren İhsaniyespor ise haftayı 4 puanla son sırada tamamladı.