Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kağıtspor kolay işi zorlaştırdı “95-88”

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kağıtspor, İzmit’e sadece 10 kişi gelen, İstanbul’dan Kapaklıspor’u konuk etti. Mavi beyazlılar kolay işi zora soksa da maçı 95-88 kazanmasını bildi.

Türkiye Erkekler Basketbol 1.

İYİ BAŞLADIK

İzmit Atatürk Spor Salonu’ndaki maçın ilk yarısında skor üstünlüğü Kağıtspor’daydı. Özellikle Payne ile çok etkili olan Kağıtspor ilk çeyreği 29-19 önde tamamladı, ikinci çeyrekte faul problemi yaşasa da Sertan İbrahim ve Payne ile sayılar üretmeye devam eden mavi beyazlılar soyunma odasına 14 sayı farkla, 54-40 üstün girdi.

FARK 23’E KADAR ÇIKTI, AMA?

Kağıtspor üçüncü çeyreğe çok iyi başladı ve fark bir ara 23 sayıya kadar çıktı. (63-40) Ancak üst üste yapılan basit hataların ardından çeyreğin sonunda fark 8’e kadar indi ve Kağıtspor son 10 dakikaya 68-60 önde girdi. Son çeyreğe konuk ekip 3 sayılık oyunla başladı ve fark 5’e indi ancak Payne’nin üçlüğü ile fark yeniden 8’e çıktı ve günün yıldızı olan Amerikalı’nın basketleri ile fark yeniden açıldı.

1 SAYIYA KADAR İNDİ

Ancak bitime 5 dakika kala İbrahim’in üçlüğü ile fark 3’e kadar düştü. İnanılmaz performans iniş çıkışları olan maçta Kevin Kaspar bomboş turnikeyi kaçırıp ardından faul yapınca Kapaklı 23 sayıdan geldi ve farkı 1’e kadar indirdi. Kariyer performansına imza atan Payne’nin basket faulü ardından Sertan İbrahim’in üçlüğü sonrası fark 7’ye yükseldi. (88-81)

GÖZ KAMAŞTIRAN PERFORMANS

Kalan 2 dakikada da Kevin’in üçlüğü ve Cori Payne’nin 2 sayılık basketleri ile Kağıtspor rahatladı ve rakibin son bölümlerdeki çabası yeterli olmayınca Kağıtspor rahat alırım dediği maçı zor da olsa 95-88 kazanarak 11 maçında 4. galibiyetine imza attı. Kağıtspor’da ABD’li Payne 38 sayı ile müthiş işlere imza attı. 10’da 10 iki sayılık, 3’te 3 1 sayılık, 10’da 5 3 sayılık isabet ile göz kamaştırdı.

SIRADAKİ RAKİP FİNAL

Kağıtspor’da Hakan Şanlı 16, Mert 11, Kevin ve Sertan İbrahim de 11’er sayı ile galibiyete katkı sağladı. Kapaklı ekibinde 5 oyuncu çift haneli rakamlara ulaştı. Takımın hayal kırıklığı ise Troy Franklin’di. Bu oyuncu sadece 13 sayıda kalırken 14’te 4’lük isabet ile oynadı. Kağıtspor önümüzdeki hafta son 7 maçın 5’ini kazanan Bursa ekibi Finalspor ile deplasmanda karşılaşacak.