Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Son Bölüm Kim Elendi? Masterchef Kim Gitti? Dün Akşam Masterchef Kim Elendi?

Bir eleme gecesinin daha yaşandığı MasterChef All Star son bölüm yayınlandı. 19 Kasım Pazar günü yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki, birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı eleme potasından çıkamayan kim oldu? Masterchef kim gitti?Kim elendi Masterchef? İşte yanıtı..

Bir eleme gecesinin daha

MasterChef kim elendi sorusuna yanıt arayan vatandaşlar son durumu merak etti. Her akşam yeni bölümü yayınlanan yemek yarışmasında elenen isim belli oldu. 19 Kasım Pazar akşamı ekrana gelen Masterchef son bölümde macerası biten yarışmacı herkesi şaşırttı. Yaptığı hatayla şeflerin dikkatini çeken yarışmacı Masterchef 13. olarak programa veda etti. Programın sıkı takipçileri Masterchef kim elendi, Masterchef all star son bölüm, Masterchef kim elendi bugün, Masterchef kim gitti, kim elendi Masterchef sorusuna yanıt aradı. Peki, Masterchef dün akşam kim gitti? İşte hiç kimsenin beklemediği o isim..

19 KASIM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Her akşam yeni bölümü yayınlanan MasterChef All Star yarışında bir eleme heyecanı daha yaşandı. Hafta boyunca oluşan eleme potasının 7. ismi Esra oldu. Dilara, Ayaz, Eren, Batuhan, Hasan, Tolga’nın yer aldığı eleme potasına son giren isim Esra oldu. Danilo, Mehmet ve Somer şefler 7 yarışmacıdan oluşun eleme gecesinde ödevleri verdi. Süre içerisinde eleme potasından kurtulan ilk isimler Hasan, Dilara ve Eren oldu. Son dörde kalan isimler ise Batuhan, Esra, Tolga ve Ayaz oldu. Son dörde kalan isimler Mehmet şefin tarifi olan Dana Yanağı tabağını en iyi şekilde çıkarmak için yarıştı. Beklenmeyen isim eleme potasından çıkamadı.

MASTERCHEF DÜN AKŞAM KİM GİTTİ?

MasterChef Türkiye’nin en iddialı isimlerinden Ayaz elenen isim oldu. Mehmet Şef’in tabağına en yakın tabağı yapan yarışmacılar Esra ve Tolga oldu. Son ikiye kalan isimler Ayaz ve Batuhan oldu. Gecenin üçüncü tabağını yapan Batuhan, ”Savaşmaya devam. Bu haftayı kurtardığım için çok mutluyum” dedi. Ayaz’ın yaptığı hata başını yaktı. Süre bittikten sonra sosuna dokunup içinden bir cisim çıkaran Ayaz’ın hatası şeflerden olumsuz yanıt aldı. Yarışmaya veda eden Ayaz, “Sosumu bilerek değil fark etmeden attım. Bugün benim için kötü bir gün. Tarihe yazdım. Hayat devam ediyor. Yaşım daha 24. Yolun başındayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Nasibimiz buraya kadar. Benim hayalim şampiyonluktu. Günüm değildi ve kaybettim” dedi. Ayaz ne kadar sosundan bir şey çıkarmadığını söylese de görüntüler izletildi ve Mehmet şef ikna olmadı.