Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul Okul Tatili Uzatıldı Mı? 20 Kasım İstanbul Bugün Okul Var Mı? İstanbul’da Okullar Tatil Oldu Mu?

Milyonlarca öğrenci ve öğretmen kasım ara tatilin ardından İstanbul için kar tatili haberini beklemeye koyuldu. Hafta sonu etkili olmaya başlayan kar yağışı ulaşımı etkiledi. Peki, 20 Kasım Pazartesi İstanbul’da okullar tatil mi? İstanbul’da okullar tatil oldu mu? İşte yanıtı..

Milyonlarca öğrenci ve öğretmen

Hafta sonunu yağmurlu ve kar yağışlı geçiren kentlerde hayat durdu. Kasım ara tatilin bitmesiyle kar tatili günleri başladı. Kasım ayının sonuna yaklaştığımız bugünlerde eğitime kar engeli geldi. Hafta sonunu tüm yurt soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında geçirdi. Sıcaklıklar bir anda düşerken birçok şehirde kar yağışı etkili oldu. Çok sayıda vatandaş bugün okul var mı, okul tatili uzatıldı mı, bugün okul tatil mi, bugün okul var mı İstanbul, İstanbul için okul tatil mi sorularına yanıt aradı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün 8 ile turuncu, 12 ile ise sarı kodlu uyarı verdi. Son durumun ardından Megaket İstanbul’da okullar tatil oldu mu merak edildi. Peki, 20 Kasım İstanbul okul tatil mi? İstanbul için okul tatil mi? İşte yanıtı..

20 KASIM İSTANBUL OKUL VAR MI?

2023-2024 eğitim öğretim yılının  20 milyondan fazla öğrenci ile öğretmeni ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen verilerin ardından birçok kent beyaz örtüyle kaplandı. Hafta sonu kuvvetli yağmur ve fırtınanın etkili olduğu bölgelerde eğitim öğretime 1 gün daha ara verildi. Kar yağışının hayatı zorlaştırdığı kentlerin ardından gözler milyonlarca öğrenci ve öğretmenin olduğu İstanbul’a çevrildi. Peki, 20 Kasım bugün okul var mı İstanbul?

İSTANBUL’DA OKULLAR TATİL OLDU MU?

Bugün okullar tatil mi son dakika açıklaması beklenmeye başladı. Kar yağışından etkilenen çok sayıda ilde eğitime 1 günlük ara verildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için uyarılarını sıraladı. Hafta sonu İstanbul’da etkili olan kuvvetli sağanak ve fırtına ardından beklenen kar yağışı başladı. 19 Kasım Pazar sabah saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı ardından İstanbul Valiliği kar tatilini duyurdu. Şile’de okullar bugün 1 günlük tatil edildi. Valilik, “İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile’de 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Bu karara paralel olarak Şile’deki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım’da idari izinli sayılacaktır” ifadeleri kullanıldı. Ancak kent genelinde henüz kar tatili haberi gelmedi. Resmi açıklama henüz yok.