Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Agrotech borsa işlem tarihi! AGROT halka arz sonuçları açıklandı mı, borsada ne zaman işlem görecek?

Agrotech Yüksek Teknoloji’nin (AGROT)

Agrotech Yüksek Teknoloji’nin (AGROT) halka arz süreci, 15 Kasım tarihinde başlayarak 17 Kasım’da tamamlanmıştı. SPK tarafından 10 Kasım’da onaylanan halka arzın ardından yatırımcılar, şirketin halka arz sonuçlarını ve borsada işlem göreceği tarihi merakla bekliyor.

Şirketin halka arz büyüklüğü 1,5 Milyar TL olarak açıklanmış, halka açıklık oranı ise %25 olarak duyurulmuştu. Agrotech, mevcut sermayesini 200.000.000 TL artırarak, 1.200.000.000 TL’ye yükseltmeyi hedefliyor. Halka arz sürecinde ek pay satışı yapılmamış, 1 TL nominal değerli paylar 5,21 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulmuştu.

Agrotech’in halka arz sonuçları Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanacak. Halka arz sonuçları, talep toplama işlemlerinin sona ermesinin ardından en geç 2 iş günü içerisinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) tarafından duyurulması bekleniyor.

Borsada işlem görmeye başlayacak tarih ise henüz netlik kazanmış değil. Agrotech’in BİST kodu AGROT olarak belirlenmiş olup, Yıldız Pazar’da işlem göreceği tarih şirket tarafından açıklanmadı. Yatırımcılar, şirketin halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.