Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Astroloji uzmanı Nilay Dinç o burçları işaret etti! Birileri kazanacak, diğerleri gariban kalacak… Tek tek sıraladı

Güçlü öngörüleri ile son dönemlerin en dikkat çeken astrologları arasında yer alan Nilay Dinç, son olarak sosyal medya hesapları üzerinden yayınladığı paylaşımlar ile adından söz ettirdi. İşte o paylaşımlara ilişkin detaylar…

Güçlü öngörüleri ile son

Şubat depreminden hemen önce bir felakete karşı uyarılarda bulunan ve depremin meydana gelmesi ile birlikte de öngörülerinde haklı çıktığını gözler önüne seren astroloji uzmanı Nilay Dinç, o günden bu yana kitlesini genişletmeye devam ediyor.

Deprem felaketinin ardından seçim dönemine ilişkin ortaya koyduğu tahminler ile de dikkatleri üzerine çeken Nilay Dinç, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça yakından takip edilmeye başlandı. Bu kapsamda X (Twitter) ve Instagram hesapları üzerinden yeni haftaya ilişkin burç tahminlerini yayınlayan Dinç, öngörüleri ile olay yarattı.

EN’LERE DİKKAT ÇEKTİ

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alan astroloji uzmanı Nilay Dinç, her hafta olduğu gibi bu haftanın başında da astroloji meraklılarının dikkatlerini çekecek paylaşımlara imza attı. X ve Instagram hesapları aracılığı ile yayınlamış olduğu paylaşımlarda haftanın en’lerine dikkat çeken uzman isim, 3 gruba ayırmış olduğu burçların bu haftayı nasıl geçirecekleri ile ilgili öngörülerini aktardı. Dinç’in ‘gariban’ vurgusu bir hayli dikkat çekti.

3 KATEGORİDE PAYLAŞTI

Astrolojik analizleri, hisleri, teknik analizleri ve daha pek çok özelliği ile astroloji meraklıları tarafından yakından takip edilmeyi başaran Nilay Dinç, son olarak sosyal medya hesapları üzerinden yayınlamış olduğu gönderiler ile adından söz ettirdi. Burçları 3 grupta toplayan ve o grupların her biri için de farklı bir başlık belirleyen Dinç, bu haftanın astrolojik açıdan nasıl geçeceği ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

Nilay Dinç’in astrolojik analizlerine göre bu hafta Kova, İkizler, Yengeç ve Yay burçları için ‘kazandıran’ bir hafta olacak. Yine Balık, Akrep ve Başak burçları da bu haftaya oldukça şanslı bir açıdan yaklaşacak. Öte yandan Aslan, Oğlak, Terazi ve Koç burçları için işler bu hafta pek de beklenildiği gibi gitmeyecek. Dinç’e göre bu son 4’lü, haftayı ‘gariban’ tamamlayacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!