Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bugün Okullar Tatil Mi Son Dakika: Bugün Okul Var Mı 21 Kasım? Ardahan, Batman, Van, Erzurum Bugün Okul Var Mı?

21 Kasım Salı günü okulların tatil olduğu iller araştırılmaya başladı. Soğuk havanın etkisi altına giren kentlerde kar yağışı hayatı felç etti. Meteoroloji’nin uyarılarının ardından 21 Kasım bugün okullar tatil mi merak edildi. Peki, bugün okul var mı? Ardahan, Batman, Van, Erzurum bugün okul tatil mi? İşte yanıtı..

21 Kasım Salı günü

Olumsuz hava koşulları nedeniyle haftanın ikinci günü bazı iller için okul tatil kararı alındı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen verilerin ardından 21 Kasım Salı günü bazı illerde eğitim öğretime ara verildi. 10 Kasım Cuma gününden bu yana kasım ara tatilde olan öğrencilere 1 gün daha tatil kararı geldi. Geçtiğimiz gün olumsuz hava koşullarının etkili olduğu Zonguldak, Bolu, Düzce, Sakarya, İstanbul, Bartın, Diyarbakır gibi illerin ardından bugün yeni karar geldi. 21 Kasım Salı bugün okul var mı merak eden öğrenciler 21 kasım okullar tatil mi 2023 Erzurum, Van okul tatil mi, bugün okullar tatil mi son dakika, Van Edremit okullar tatil mi, Ardahan okullar tatil mi, Batmanda bugün okullar tatil mi sorularına yanıt aradı. Beklenen cevap geldi. İşte 21 Kasım Salı okulların tatil olduğu iller..

21 KASIM BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Kuvvetli fırtına ve sağanak yağmur birçok kenti esir aldı. Kasım ayının son günleri yaşanırken yurtta kar manzaraları oluşmaya başladı. Birçok kentte etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Zonguldak’ta sel, fırtına ve sağanak yağışlar nedeniyle 9 kişi hayatını kaybetti. Valilikten eğitim öğretimle ilgili son dakika açıklaması geldi. Meteoroloji’den Ordu, Giresun, Trabzon, Iğdır, Ağrı, Muş, Kastamonu ve Sinop için sarı ve turuncu kodlu uyarılar art arda yapıldı. Olumsuz hava koşulları ve kuvvetli sağanak uyarısı sonrası veli ve öğrenciler 21 Kasım Salı günü okul var mı sorusuna yanıt aramaya koyuldu. Zonguldak, Kastamonu ve Bingöl’de eğitim öğretimle ilgili alınan karar geldi. Peki, bugün hangi illerde okullar tatil?

21 KASIM OKULLAR TATİL OLAN İLLER

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği, Karadeniz Ereğli ilçesinde eğitime 2 gün boyunca ara verdi. Açıklamada, “Kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz yönde etkilenen KDZ. Ereğli İlçe genelinde 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

BİNGÖL

21 Kasım Salı günü Bingöl’ün Yedisu ilçesinde taşımalı eğitime ara verildi. 1 gün daha uzatılan ara tatil için, “İlçemizde yaşanan aşırı soğuk, don ve buzlanmadan dolayı herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek adına 21 Kasım Salı günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin eğitim ve öğretimine bir gün süreyle ara verilmiştir” açıklaması yapıldı.

KASTAMONU

Kastamonu Valiliği Cide’de taşımalı eğitime ara verdi. Valilikten gelen açıklamada, “Cide ilçemizde taşımalı eğitim ile okul öncesi ve özel eğitim kurumlarının tamamı, Ağlı ve İhsangazi ilçelerimizde ise sadece taşımalı eğitime bugün 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.

VAN

Van ve Hakkari’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı şiddetini artırdı. Van şehir merkezine yakın kırsal mahallelerde kar kalınlığı 7 santimetreyi buldu. Yüksek kesimlerde ise karın boyu 15 santimetreyi aştı. 21 Kasım Salı günü Van’da okulların tatil olup olmadığı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

ARDAHAN

Kar yağışı Ardahan’ı esir aldı. Valilikler hava durumuna göre aksilik yaşanmaması adına öğrenci ve öğretmenlere kar tatili kararlarını duyurmaya başladı. Çok sayıda vatandaşın gündeminde yer alan Ardahan kar tatil haberi henüz gelmedi. 21 Kasım Salı günü için Ardahan Valiliği’nden kar tatili kararı geldiğinde haberimize eklenecek.

ERZURUM

21 Kasım Salı günü Erzurum Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Aşkale ve Horasan ilçelerinde kırsal mahallelerde taşımalı eğitime, Karayazı, Tortum ve Narman ilçelerinde taşımalı eğitime, Köprüköy ilçesinin kırsal mahallesinde taşımalı eğitime, Çat ve Tekman ilçelerinde eğitime salı günü 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.