Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gökhan Ercan’dan Mehmet Ümit Küçükkaya’ya: Her şeyi başta konuştuk

Nokta TV’de CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’a sitemlerini dile getiren eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya’ya cevap veren Ercan, “Ben kimseye kırgın değilim” dedi.

Nokta TV’de CHP İzmit

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, yerel seçim takvimi ve belediye başkan adaylığı kriterleri belirlendi. CHP’nin Merkez Yönetim Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan ve örgütlere yollanan genelgeye göre aday adayları 21 Kasım-28 Kasım arasında adaylık başvurusu yapabilecek.

“ÖZEL DOSTUM”

Süreç ile ilgili CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan Basın toplantısı düzenledi. Genelge hakkında bilgilendirmede bulunan basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Ercan geçtiğimiz günlerde Nokta TV’de konuşan eski İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, “Adaylığımı açıklarken de çok talihsiz hesaplayamadım yani hesaplamak da görmek istemedim çok yakın tonda arkadaşlar, işte başta İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, benim çok özel dostum, arkadaşım. Beni destekler diye umuyordum, ama olmadı. Bir ayağım kırık başladım kongreye” ifadelerini kullanmıştı.

“BEN KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM”

CHP İl Kongresi’nde kendisine destek olmadığını için Gökhan Ercan’a kırgın olduğunu söyleyen Mehmet Ümit Küçükkaya’ya cevap veren Ercan, “Ben Mehmet başta olmak üzere kimseye kırgın değilim. Süreç içerisinde hep bir aradaydık. Kırılacak veya küsecek bir durum yok. Biz hiçbir şeyi sonda söylemedik her şeyi başta konuştuk.” dedi

 

‘Haydar Akar siyaseti bıraktım demesin’

 

Gökhan Ercan: “CHP Kocaeli’de bir çok belediyede çıkış yapacak”