Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

‘Haydar Akar siyaseti bıraktım demesin’

Haydar Akar’ın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olması halinde nasıl bir tutum sergileyecekleri sorusunu yanıtlayan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “. Kurultay delegesi olduğuna göre kendini yazdırdığına göre demek ki aktif siyaseti bırakmamış. Aday olmasında problem ama siyasi bıraktım demesin” dedi.

Haydar Akar’ın Kocaeli Büyükşehir

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Genel Başkan Özgür Özel’in başkanlığında dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında, yerel seçim takvimi ve belediye başkan adaylığı kriterleri belirlendi. CHP’nin Merkez Yönetim Kurulunda alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan ve örgütlere yollanan genelgeye göre aday adayları 21 Kasım-28 Kasım arasında adaylık başvurusu yapabilecek.

“AKTİF SİYASETİ BIRAKMAMIŞ”

Süreç ile ilgili CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan bugün basın toplantısı düzenledi. Ercan basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını da yanıtladı. Haydar Akar’ın Büyükşehir Belediyesi adayı olması halinde alacağı aksiyonun sorulması üzerinde Ercan, “Haydar Abi’nin aday olması halinde bir şey diyemem. Haydar Akar kendi seçilebileceği bir yere aday olmayacağını söyleyerek aktif siyasi bıraktığını açıklamıştı. Kurultay delegesi olduğuna göre kendini yazdırdığına göre demek ki aktif siyaseti bırakmamış. Aday olmasında problem ama siyasi bıraktım demesin”

 

Gökhan Ercan: “CHP Kocaeli’de bir çok belediyede çıkış yapacak”

 

Gökhan Ercan’dan Mehmet Ümit Küçükkaya’ya: Her şeyi başta konuştuk

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl
Sıradaki Haber MHP duyurdu: 9 ilçe yönetimi feshedildi