Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dinçer Güner’den uyarı geldi! ‘Kısa vadeli çözümler etkili olmayacak’ 4 gün boyunca dikkat!

Son dönemlerin en dikkat çeken astroloji uzmanları arasında yer alan Dinçer Güner, sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir gönderi yayınlayarak ‘4 gün’ uyarısında bulundu. İşte o paylaşıma dair detaylar…

Son dönemlerin en dikkat

Tutarlı astrolojik öngörüleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam eden ünlü astroloji uzmanı Dinçer Güner, son dönemlerde sosyal medya paylaşımları ile de öne çıkmaya başladı. Hem Instagram hem de X (Twitter) hesaplarını aktif olarak kullanan Güner’in her gün verdiği astrolojik tüyolar, astroloji meraklıları tarafından yakın takip altına alındı.

Gökyüzünde gelişen olayların astrolojik etkilerini analiz ederek sosyal medya kullanıcılarını bilgilendiren Dinçer Güner, son olarak bugün X hesabı aracılığı ile bir paylaşım yayınladı. Oluşacak olan sekstil açıya dikkat çeken Güner, bu durumun bireysel hayatlar üzerinde etkili olacağını ifade etti.

 MARS İLE PLÜTON ARASINDA SEKSTİL AÇI

Günlük olarak astrolojik tüyolar veren astroloji uzmanı Dinçer Güner, son olarak bu sabah saatlerinde X hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Mars ile Plüton arasında sekstil açının oluşacağını belirten Güner, bu durumun 4 gün boyunca etkili olacağını vurguladı.

Sekstil açı boyunca alınacak olan kısa vadeli kararların etkili olmayacağını belirten Dinçer Güner, paylaşımının devamında şu ifadeleri kullandı: “Planlar uzun vadeli ve kökten bir değişim için yapılmalıdır. Plüton başkalarının gerçek niyetini görmenizde size yardımcı olabilir. Hayatınızda mutlu olmak için gerçekten ne yapmak gerektiğini veya neyin üzerine odaklanmanız gerektiğini size işaret edecektir.”

“BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAPMAYA ZORLANABİLİRSİNİZ”

Sekstil açının bireysel hayatlar üzerinde ciddi derecede etkili olacağını belirten Dinçer Güner, bu süreçte büyük değişimlerin söz konusu olabileceğini ifade etti. Fiziksel açıdan ise güçlü bir dönemin söz konusu olacağını belirten Güner, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Herhangi bir muhalefetle karşılaşırsanız, karşınızdakini her anlamda devirip geçebilecek güce sahip olduğunuzu hissedebilirsiniz. Oldukça güç içeren bir göksel görünüm olduğu için çatışmalardan, güç ve kişilik savaşlarından uzak durmanız gerekir.” Ayrıca bu dönemde hedeflere odaklanmakta da fayda olduğunu belirten Güner, daha önce ‘zor’ olarak görülen projeler için harekete geçilebileceğin ifade etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!