Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Patatesli Elmalı Tavuk Tarifi: Hem Leziz Hem Pratik

Gelinim Mutfakta haftanın ikinci gün yayınında gelinlerin ödevi hem leziz hem pratik tarif Patatesli Elmalı Tavuk oldu. 21 Kasım Salı günü yayınlanan 1262. bölümün yıldızı Patatesli Elmalı Tavuk yapımına başlandı. Peki, Patatesli Elmalı Tavuk nasıl yapılır? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta Patatesli Elmalı Tavuk tarifi..

Gelinim Mutfakta haftanın ikinci

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yeni bölüm başladı. Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan altın yarışmasında günün ödevi belli oldu. Programın sunucusu Nursel Ergin günün leziz yemeğini açıkladı. 21 Kasım Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1262. bölümün yıldızı Patatesli Elmalı Tavuk oldu. Günün yemeği Patatesli Elmalı Tavuk tabağını en iyi şekilde çıkarmak için tezgah başına geçen gelinler arasında birinci kim çıkacak beklenmeye başladı. Gelinim Mutfakta seyircilerinin kaçırmadığı yeni bölümün yıldızı Patatesli Elmalı Tavuk yapımına geçelim. İşte bugün ne yemek yapsam diye düşünenlerin asla kaçırmaması gereken Gelinim Mutfakta Patatesli Kremalı Tavuk tarifi..

GELİNİM MUTFAKTA 21 KASIM BÖLÜMÜ

Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ikinci günü başladı. 21 Kasım Salı günü saat 13.00’da yayına giren altın yarışmasında bugünkü çeyrek altın kazanmak günün yemeğine bağlı oldu. Haftanın ikinci yayınında gelinlerin ödevi olan Patatesli Elmalı Tavuk yapımına geçildi. Şefler programda Patatesli Elmalı Tavuk püf noktalarını verdi. İşte hem pratik hem de bir o kadar lezzetli olan Gelinim Mutfakta Patatesli Kremalı Tavuk tarifi.

GELİNİM MUTFAKTA 21 KASIM PATATESLİ ELMALI TAVUK TARİFİ

Malzemeler:

650 gram tavuk bonfile

3-4 adet patates

1 paket krema

2 adet elma

2 kaşık zeytinyağı

Tuz

Köri

Kekik

Nane

Kimyon

Karabiber

Pulbiber

Yapılışı:

Hem leziz hem pratik patatesli kremalı tavuk için öncelikle tavukları küçük küçük doğrayın. Elmaları doğrayın.

Güzelce yıkayıp suyunu süzün. Tavukları zeytinyağı ile harmanlayın.

Baharatları ve tuzu ekleyip karıştırın. Patatesleri elma dilim şeklinde doğrayıp borcama dizin.

Üzerine tavukları ekleyin. Tavukların her yere eşit dağılmasına dikkat edin.

Ardından bu leziz yemek için borcamın üzerine kremayı yayın.

Önceden ısıtılmış fırında 180 derece 30 dakika kontrollü bir şekilde pişirin. Günün yemeği patatesli kremalı tavuk hazır. Deneyenlere afiyet olsun..