Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 63. Bölüm İzle Full HD! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Üç Kız Kardeş 63. bölüm yayına girdi. Nermin’in ardından yalnız kalan Sadık’ın Dönüş’e verdiği aşk nasihatleri izleyiciyi hüzünlendirdi. Dönüş’ün aşk acısını derinden hisseden Sadık kızının daha fazla üzülmesine dayanamadı. Türkan’ın yaraladığı Rüçhan gözlerini açar açmaz Türkan için planını devreye soktu. İşte Üç Kız Kardeş 63. bölüm izle full HD ekranı..

Kanal D yapımları arasında yer alan Üç Kız Kardeş dizisi çok sayıda izleyicinin gündeminde yer aldı. İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan ile Somer yolun sonuna geldi. Annesini komalık eden kişinin Türkan olduğunu öğrenen Somer gözünü kararttı. Kartal’dan ayrılıp Somer ile tekrar bir yuva kurmanın yolunu arayan Türkan felaketi yaşadı. Gözlerini açar açmaz Türkan’ın adını veren Rüçhan, onun için hazırlattığı oda ile izleyiciye mesaj verdi. 21 Kasım Salı akşamı izleyici karşısına çıkacak Üç Kız Kardeş dizisinde aşk acısıyla kalbi dağlanan Dönüş’e en büyük destek Sadık’tan geldi. Dönüş’ün aşk acısını derinden hisseden Sadık, kızının daha fazla üzülmesine katlanamadı. Aşk nasihatlerini sıralayan Sadık’ı büyük bir sürpriz bekledi. 21 Kasım Salı günü yeni bölümü yayınlanacak Üç Kız Kardeş saat 20.00’de..

ÜÇ KIZ KARDEŞ 21 KASIM 2023 YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 63. BÖLÜM ÖZETİ

21 Kasım Salı günü 63. bölümü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Nermin’in ardından rota değişiyor. Sadık ile Müjgan arasında yeni bir aşkın başlayacağının sinyalleri peş peşe geliyor. Dönüş’ün aşk acısını derinden hisseden Sadık kızının kalbini tamir etmek için harekete geçiyor. Rüçhan’ı yaralayıp kaçan Türkan sonunda yakayı ele veriyor. Kartal’dan boşanıp Somer ile olmak isteyen Türkan felaketi yaşıyor. Türkan her şeye rağmen, olacaklardan korksa da kalbinin sesini dinleyip Somer’e dönüyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Somer, annesini komalık eden kişinin Türkan olduğunu öğrenince ortalığı yakıp döküyor. Rüçhan’ın uyanması Korman ailesi için bir sevince dönüşürken Türkan tarafından bu olay hiç sevindirmiyor. Türkan içinden çıkılmaz bir kabus yaşamaya başlıyor. Somer annesine bu kötülüğü yapanın Türkan olduğunu öğrenince beyninden vurulmuşa dönüyor. Dönüş, Serdar’dan geriye kalan kalp kırıklığıyla savaşırken Uzay ona destek oluyor. Tedavisinin devam etmesi için elinden geleni yapıyor. Gözlerini açar açmaz Türkan için bir oda ayarlanmasını isteyen Rüçhan’ın yapacakları merak ediliyor. Daha fazlası bu akşam Üç Kız Kardeş 63. bölümde..

ÜÇ KIZ KARDEŞ RÜÇHAN ÖLDÜ MÜ?

İclal Aydın’ın satış rekorları kıran kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde Rüçhan öldü mü belli oldu. Son bölümde Veda Yurtsever’in hayat verdiği Rüçhan, Türkan’dan gelen darbeyle yere yığıldı. Türkan’ın Kartal’la evlendiğini öğrenen Rüçhan, Türkan’ın gözü dönmüş öfkesiyle hastanelik oldu. Usta oyuncu Veda Yurtsever’in ölerek diziden ayrılacağı düşünüldü ancak 63. bölüm fragmanında gerçek ortaya çıktı. Gözlerini açan Rüçhan, Somer’e kendisini bu hale getiren kişinin Türkan olduğunu söyledi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Üç Kız Kardeş dizisi oyuncuları arasında Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Gökberk Demirci, Benian Dönmez gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR