Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

21 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı?

Sevilen yarışma Gelinim Mutfakta günün puanlaması belli oldu. 21 Kasım Salı gününe ait Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Nursel Ergin bugün en güzel Patatesli Elmalı Tavuk tabağını çıkaran gelinin yakasına çeyrek altını taktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? İşte 21 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kanal D ekranının en sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta son bölüm puanları verildi. 21 Kasım Salı günü Kanal D izleyicilerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta gün birincisi belli oldu. Haftanın ikinci yayını olan 1262. bölüm sona erdi. Aleyna ve Hacer kaynananın arasında yaşanan krizlere bir yenisi daha eklendi. Villa krizini ardında bırakamayan Hacer kaynana ile Aleyna arasında yaşananlara bir yenisi daha eklendi. Aleyna, “Bir insan kendine güvenmiyorsa bunu yapmaz” dedi. Hacer kaynana ise, “Malımızı sattık. İş yeri açtık. Sermaye ev alır ama ev sermaye almaz” dedi. Sunucu Nursel Ergin günün yemeği olan Patatesli Elmalı Tavuk tabağı yapan gelini seçti. 21 Kasım Salı günü 1262. bölümü seyredenler puan durumunu merak etti. İzleyicilerin merak ettiği Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı? İşte çeyrek altının sahibi ve 21 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=mRhu2vf9AwQ

21 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Hafta içi her gün saat 13.00’da yayına giren Gelinim Mutfakta son bölüm puanlaması yapıldı. Geçtiğimiz gün yaşanan villa krizi henüz geride kalmamışken yeni güne Aleyna ile kaynanası Hacer arasında davetiye krizi patlak verdi. 21 Kasım Salı gününe başlayan Gelinim Mutfakta yarışında günün en çok konuşulan ismi Aleyna ile kaynanası birbirine girdi. Yeni günde noktagazetesi.com.tr Hacer kaynana gelini Aleyna’ya sormadan düğün davetiyesi bastırınca olanlar oldu. 750 kişilik düğün davetiyesi bastıran Hacer kaynana, davetiyeye gelin Aleyna’nın adını yazdırmadı. Aleyna, “Bari davetiyeye gelin sürpriz de yazdırsaydın” yorumu geldi. Programın en dişli gelini Aleyna, “Bensiz nasıl düğün yapacaksınız ben bunu anlamadım. Orası çok tercih edilen bir yer değil. noktagazetesi.com.tr Benim oraya akrabalarım bile sığmaz. Ben en iyisine layığım” dedi. Nursel Ergin davetiyeyi inceledi ve ağustos ayında evleneceğini söyleyen Aleyna’ya 23 haziran de evleneceğini söyledi. Hacer kaynana, “Kusura bakma Aleyna sana göre değil bana göre ayarlanacak” dedi. Rakiplerden Tuğba ise, “Bana böyle bir davetiye gelecek ortalığı yıkarım” yorumunu yaptı.

21 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Haftanın ikinci gün yayınına ait puan durumu geldi. 21 Kasım Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1262. bölümün puan durumu geldi. Bugün Patatesli Elmalı Tavuk yapan 4 gelin arasında en yüksek puanı alan çeyrek altını kaptı. İlk tadımı yapan noktagazetesi.com.tr Nursel Ergin günün en yüksek puanını Aleyna’ya, 1 puanı ise Yeşim’e verdi. 21 Kasım Salı günü gelinlerin ödevi olan Patatesli Elmalı Tavuk tabakları arasında kayınvalidelerden en yüksek puanı Yeşim aldı. Birinci olan Yeşim çeyrek altını yakasına taktı. İşte 21 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 16

YEŞİM- 18

ALEYNA- 9

GİZEM- 12

DİĞER VİDEOLAR