Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kirli Sepeti’nden Engin ve Dilan Polat çiftine gönderme geldi! “”Artık o enerciii diye bağıran kadının…”

Şimdilerde tutuklu olarak yargılanan Engin ve Dilan Polat çiftinin hikayesi, televizyon dizilerine konu olmaya başladı. Geçtiğimiz gün ekranlara gelen Kirli Sepeti’nden Polat çiftine gönderme geldi. İşte ayrıntılar…

Şimdilerde tutuklu olarak yargılanan

Bir süre önce kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile iş insanı eşi Engin Polat, ailelerinin birkaç ferdiyle daha birlikte tutuklu yargılanmaya başladı. Gündemi önemli ölçüde meşgul eden Polat davası, şimdi de televizyon ekranlarına konu olmaya başladı. Özellikle de geçtiğimiz gün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkan Kirli Sepeti isimli dizinin yeni bölümünden Dilan ve Engin Polat çiftine aleni bir gönderme geldi.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Bestemsu Özdemir, Serhat Kılıç, Cansu Tosun ve Devrim Yakut gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kirli Sepeti isimli dizi, geçtiğimiz gün yeni bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Yeni bölümünde ilginç bir sahne içeren Kirli Sepeti dizisinden Polat çiftinin davasına imalı bir gönderme geldi. İşte ayrıntılar…

POLAT ÇİFTİNE KİRLİ SEPETİ’NDEN GÖNDERME GELDİ

Gösterişli hayatı ile sosyal medyanın her an gündeminde olan isimlerden biri olan Dilan Polat, eşi Engin Polat olmak üzere ailesinin birçok ferdi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte gözaltına alınmıştı. 5 Kasım’da tutuklanarak cezaevine gönderilen ünlü çiftin tutuklu yargılaması başladı. Bu davaya bir gönderme ise, Kirli Sepeti’nden geldi. Dizinin son bölümünde, Gözde Seda Altuner’in hayat verdiği Nergis’in vergi kaçırdığı ortaya çıkmasıyla birlikte eski kocasının cezaevine girme ihtimalinin konuşulduğu sahnelerde yer alan, “Artık o enerciii diye bağıran kadının kocasıyla koğuş arkadaşı olur” repliği hemen sosyal medyanın gündemine oturdu.

POLAT ÇİFTİ DAVASINDA TUTUKLU SAYISI 14’E ÇIKTI

Öte yandan Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi” kanunlarına muhalefet suçlarından iddianame hazırlanan Polat çift, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonun sonucunda gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli gözaltına alınırken bu şüphelilerden 18’i Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Son süreçte tutuklu sayısının 14, şüpheli sayısının 9 olduğu davada tutuklu yargılananlar Marmara Cezaevi’ne gönderilirken; şüpheli sıfatında olanlar adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor