Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu burçlar yatak odasına girdi mi yangınlar çıkıyor! İşte yatak odası uyumu olan burçlar

Bazı burçların ilişkide uyumu söz konusu iken; bazı burçların yatak uyumundan söz etmeden geçmek pek de mümkün olmuyor. Peki yatakta uyumlu burçlar hangileridir? İşte o burçlar…

Bazı burçların ilişkide uyumu

Genel anlamda bir hayli karmaşık olan ilişkiler, karakteri önemli ölçüde etkileyen burçlar da düşünüldüğünde işin çıkmaza girdiği bir hal alıyor. Burçların bazıları arkadaşlık, bazıları iş, bazıları ise aşk noktasında birbirine inanılmaz bir uyum sağlarken; bazıları da elbette iki cihan bir araya gelse bir araya gelemeyecek kadar uyumsuzluk sergiliyor. Ancak bir detay var ki, o detay hep atlanıyor. Evet burçların tamamı sadece ilişkilerde değil, doğru eşleşmelerle yatak odasında da çok iyi bir uyum yakalayabiliyor.

İki kişinin doğru eşleşmesini doğum haritası karşılaştırması ile bulan astrologlar, bazı burçların her ne olursa olsun birbiri için dünyaya geldiğini de düşünmeden edemiyor. Son derece uyumlu olan bu burçların bazıları kusursuz bir ilişki yaşarken; bazıları heyecanı her an yüksek ve alev alev geçen yatak odası uyumu yakalayabiliyor. Peki yatakta uyumlu burçlar hangileridir? İşte yatak odası uyumu olan o burçlar…

BOĞA – BAŞAK

Astrologlara göre, uyumu en yüksek olan burçlardan ilki Boğa ve Başak burçları oluyor. Adeta dünyevi zevkleri birlikte tatmak için yaratılmış olan Boğa ve Başak, toprak burcu olmasının vermiş olduğu uyumla güçlü bir yatak odası yakalıyor. Venüs’ün de etkisinde olan bu burçların yatak odaları için zevk ve samimiyet mabedi de bir hayli mümkün.

İKİZLER – TERAZİ

Astrologlara göre Boğa ve Başak’ın uyumuna benzer bir uyum hava burçları olan İkizler ve Teraziler için de yakalanabiliyor. Yatak odasında adeta zihinsel bir uyarım yaşayan bu burçlar, bir ilişkinden daha fazlasını paylaşıyorlar. Parlak zekaları ile son derece uyum içerisinde bir ilişki sürdürebilecek olan bu burçların yatak odalarının entelektüel bir alan olduğunu tahmin etmek çok da zor olmuyor.

AKREP – BALIK

Astrologlar bir başka uyumlu ikilinin ise su grubuna mensup olan Akrepler ve Balıklar olduğuna dikkat çekiyor. Yatak odalarında duygunun derinliklerine inmeli oldukça muhtemel olan bu burçların ilişkilerinde tutku bir an olsun eksik olmazken; empatik bir birliktelikten söz etmek de mümkün oluyor. Üstelik ikilinin özellikleri düşünüldüğünde yatak odasında dengeli bir paylaşım tartışmasız söz konusu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!