Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sadece 339 bin 900 TL’ye ev alabilirsiniz! Fiyatlar belli oldu, satışlar başladı! İşte güncel prefabrik ev fiyatları

Ev arayışında olanlar için uygun fiyatlı seçenekler prefabrik ev sektöründen geldi. Sektörün kasım ayı fiyatları belli oldu. İşte güncel prefabrik ev fiyatları…

Ev arayışında olanlar için

Türkiye’de son zamanlarda daha çok ilgi görmeye başlamış olan prefabrik ev fiyatları, özellikle de yaşanan deprem felaketinin ardından daha sıkı merak edilir hale geldi. Ev almak isteyip de fahiş rakamlara ulaşmış tutarları karşılayamayanlar için de oldukça iyi bir alternatif olan prefabrik ev fiyatları, kasım ayı için de markalardan gelen rakamlar ile ortalama bir şekilde ortaya çıktı. Birçok etmene bağlı olarak değişen prefabrik evlerin son rakamları ise, dikkat çekti.

Depremin ardından daha çok kişi tarafından tercih edilmeye başlamış olan prefabrik evler, özellikle doğal afetlere karşı düşük risk taşımasıyla da ilgi odağı haline dönüştü. Buna ek olarak daha uygun bir maliyet ortaya çıkarmasıyla da tercih edilmeye başlanmış olan prefabrik evler, aynı zamanda birçok banka kredisiyle desteklenmeye başlandı. Peki kasım ayı prefabrik ev fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte kasım ayı güncel prefabrik ev fiyatları…

PREFABRİK EV DESTEKLENİYOR

Son zamanlarda prefabrik evlere artan ilgi bankaları da harekete geçirdi. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank gibi kamu bankalarından kredi alınarak satın alınabilecek olan prefabrik ev için hem konut hem de ihtiyaç kredisi temin edilebiliyor. Aynı zamanda Akbank, Türkiye İş Bankası, Garanti BBVA ve Denizbank gibi özel bankalar da prefabrik ev almak isteyenleri destekliyor. İhtiyacı olanlara prefabrik ev desteği veren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ise, 2023 yılının ikinci yarısından bu yana barınma yardımları kapsamında prefabrik ev yardımını 150 bin TL nakit ödeme olarak sağlıyor.

PREFABRİK EV FİYATLARI DEĞİŞTİ

Her ay fiyatları değişen prefabrik evlerin kasım ayı fiyatları da ortaya çıktı. Bu kapsamda bir markanın fiyatları incelendiğinde prefabrik evlerin kasım ayında 339 bin 900 TL’lik ortalama fiyatla satışa çıktığı görüldü. İşte kasım ayı güncel prefabrik ev fiyatları:

  • 50 m2 Tek Katlı Prefabrik Ev: 339.900 TL
  • 70 m2 Tek Katlı Prefabrik Ev: 429.900 TL
  • 85 m2 Tek Katlı Prefabrik Ev: 549.900 TL
  • 112 m2 Tek Katlı Prefabrik Ev: 639.900 TL
  • 150 m2 Tek Katlı Prefabrik Ev: 879.900 TL

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur
Sıradaki Haber Konut fiyatları düşer mi?