Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ünlü astrolog en çok yalan söyleyen burçları listeledi! Bu burçta olanlara güvenmeyin!

Dünyanın en ünlü astrologlarından Reda Wigle, sürekli yalan söyleyen 3 burç sorusunu yanıtladı. Uzman isim, günlük yaşamda yalan söyleme eğilimi yüksek olan burçları sıraladı…

Dünyanın en ünlü astrologlarından

Dünyaca ünlü astrolog Reda Wigle, sosyal medya kullanıcılarından gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Uzman isim, bir süredir tartışma yaratan burçlar konusunda dikkat çeken açıklamalar yapıyor. Reda Wigle, son açıklamasıyla sosyal medya kullanıcıları arasında büyük bir tartışmayı tetikledi.

Ünlü astrolog, en çok yalan söyleyen burçları açıkladı. Üç burcun biletini kesen Reda Wigle açıklaması büyük ses getirdi. Uzman isme göre, dünyanın en çok yalan söyleyen burçları ikizler, akrep ve oğlak burçları oldu. Wigle, her bir burcun özelliklerini ve yalan söyleme eğilimini ayrı ayrı değerlendirdi.

DÜNYANIN EN YALANCI BURÇLARI BELLİ OLDU

İkizler burcuna parantez açan Wigle, bu burçtakilerin kolaylıkla yalan söyleyebileceklerini vurguladı. Ünlü astroloğa göre ikizler, gerçeklik algısından dolayı yalan söyleme eğilimine sahip: “Gerçek ona göre değişebilir, tartışılabilir ve çok belirsizdir. Gerçekleri hatırlasalar bile ona bir şeyler katarlar. Halüsinasyon gören bir özellik vardır onlarda. İkizler burcunun dürüstlüğünü anlayamazsınız. Gece ile gündüz gibidir. Ruh halleri ve kişisel gündemleri onların dürüstlüğünü belirler.”

Yalan konusunda akrep burçlarının biraz daha farklı olduğunu belirten Wigle, ihmal etme konusunda usta olduklarını hatırlattı. Başkalarının söyledikleri yalanları kendi lehine çevirme becerisini vurgulayan astrolog şunları söyledi: “Gerçeği karşısındakilerden esirgeyen Akrepler samimiyet göstermek istemezler. Bu onların kötü olduklarından kaynaklanmıyor. Karşısındakine de kendisine de güvenmiyorlar. Bu güvensizlik büyük bir şüpheye neden oluyor ve akabinde de yalan geliyor. Yalanı çevrelerine bir hükmetme aracı olarak kullanırlar. Akrepler yalanları yakalandığında kolay kolay pes etmezler. Bir anda sizi o yalana inandırabilirler.”

OĞLAK BURÇLARI SIRADAN YALAN SÖYLEMEZ

En çok yalan söyleyen burçlar arasında üçüncüsü oğlak burcu oldu. Reda Wigle, oğlakların sıradan yalan söylemeyeceklerini belirterek “Onlar zevk olsun diye yalana başvurmazlar. Onların söyledikleri yalanların tamamı iş içindir. İlerleyebilmek, para kazanmak için ustaca yalanlar söylerler.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!