Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Güneş Yay burcunda! Astroloji uzmanı Dinçer Güner ‘sağlık sorunlarına dikkat’ diyerek uyardı! Kalça, uyluk, karaciğer…

Bugüne yönelik gerçekleştirmiş olduğu analizlerinin sonuçlarını paylaşan astroloji uzmanı Dinçer Güner, Güneş’in burç değiştireceğini ve dolayısı ile de bu durumun bireysel olarak birtakım gelişmelere aracılık edeceğini bildirdi.

Bugüne yönelik gerçekleştirmiş olduğu

Güneş’in Akrep burcunda olduğu anlara yönelik çok çeşitli analizlerde bulunan ve genel olarak da astroloji meraklılarını net bir dil ile uyarmaya özen gösteren Dinçer Güner, son olarak bugün yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Aktif olarak kullandığı X (Twitter) hesabı üzerinden her sabah olduğu gibi bu sabah da çeşitli astrolojik tüyolar yayınlayan Güner, Güneş’in Yay burcuna geçeceğini ifade etti.

Güneş’in, Ay’ın ve gezegenlerin hareketlerine bağlı olarak birtakım analizlerde bulunan ve analizleri sonucunda da hareketliliklerin gündelik hayatı nasıl etkileyeceği ile ilgili bilgilendirmeler yapan Dinçer Güner, bugünkü paylaşımı ile de olay yarattı. Güner, özellikle sağlık sorunlarına dikkat çekerek astroloji meraklılarını uyardı.

“NEŞELİ VE ENERJİK OLMA ZAMANI”

Sabah saatlerinde X hesabı üzerinden yayınlamış olduğu gönderisinde Güneş’in Yay burcuna geçeceğine dikkat çeken Dinçer Güner, bu durum için ‘Neşeli ve enerjik olma zamanı’ tespitinde bulundu. Gökyüzünde 1 ay kadar sürecek Yay burcu döneminin başladığını belirten Güner, “Bu da hepimizin hayatında bir parça Yay sembolizminin hakim olacağına işaret ediyor” ifadelerini kullandı.

Güneş’in yay burcuna geçtiği dönemlerde genel olarak daha neşeli, daha canlı ve daha hevesli bir havanın hakim olduğunu belirten Dinçer Güner, bu dönemlerde yeni şeyler keşfetmeye açık olunduğunu vurguladı.

SAĞLIK SORUNLARINA DİKKAT ÇEKTİ

Yay burcunun enerjisinin yüksek olduğunu belirten Dinçer Güner 1 aylık süreçte herkesin yeniliklere açık olma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti. Pozitif öngörüleri ile dikkat çeken Güner, buna rağmen bazı sağlık sorunlarının da ortaya çıkabileceği ile ilgili uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi. Ünlü astroloji uzmanı konu ile ilgili olarak paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Kalça, uyluk, karaciğer, eklem romatizmaları, siyatik, kas ağrıları sembolize eder. Bu alanlarda dikkat edilmesinde fayda var.”

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!