Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu paylaştı, annesini gören gözlerine asla inanamadı! “Tıpkı aynısı…”

Ekranların fenomen yapımlarından olan Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı olarak seyirci karşısına çıkmaya devam eden ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu’nun annesiyle olan benzerliği herkesi şaşırttı. İşte detaylar…

Ekranların fenomen yapımlarından olan

Geçtiğimiz sezon Show TV ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Kızılcık Şerbeti dizisi, elde ettiği reytingler ile sezona damgasını vurmuş ve ikinci sezon onayını almayı başarmıştı. Yeni sezonda da yüksek reytingler almayı sürdüren Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolü olan Sıla Türkoğlu, canlandırdığı Doğa karakteriyle çok konuşulan oyuncular arasına adını yazdırdı. Yeni sezonu ile seyirci karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisinde hala Doğa’ya hayat veren ve performansı ile her cuma övgüleri toplayan Sıla Türkoğlu’ndan annesiyle birlikte bir paylaşım geldi.

Annesi ile birlikte kamera karşısına geçen ekranların güzel ismi Sıla Türkoğlu, yapmış olduğu paylaşımla sosyal medyayı birbirine kattı. Sosyal medya hesabından gerçekleştirmiş olduğu paylaşım ile çok konuşulan Sıla Türkoğlu’nun annesini gören Kızılcık Şerbeti dizisi izleyicisi ise gözlerine inanamadı. İkiliyi birbirine çok benzeten Sıla Türkoğlu’nun sosyal medya takipçileri, o kare için birçok yorum yaptı. İşte Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu’nun annesi…

SILA TÜRKOĞLU, ANNESİYLE POZ VERDİ

Şimdilerde başarılı Doğa performansı ile Kızılcık Şerbeti dizisinin en çok dikkat çeken isimlerinden biri haline gelmiş olan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu’ndan yeni bir paylaşım geldi. Kamera karşısına bu kez annesiyle geçen Sıla Türkoğlu, annesiyle yan yana çekilmiş bir selfie pozunu paylaştı. Paylaştığı bu kare ile sosyal medyanın gündemine oturan Sıla Türkoğlu’nun annesine olan benzerliği, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Sosyal medyanın en çok konuşulan kareleri arasına hızlı bir giriş yapan bu kare, birçok yorum aldı.

SOSYAL MEDYA, İKİLİYİ ÇOK BENZETTİ

Daha önce ‘Ağlama Anne’ dizisi ile oyunculuğa başlayan Sıla Türkoğlu’nun 2018 yılında başlayan oyunculuk macerası 5 yılda bambaşka bir hale geldi. Şimdilerde ekranların parlayan yıldızlarından olan Sıla Türkoğlu, daha önce Yemin ve Emanet adlı Kanal 7 dizilerinde de yer almıştı. Ekran macerası devam eden 24 yaşındaki ünlü ismin annesiyle çekildiği kare, sosyal medyada adeta şaşkınlık yarattı. İkiliyi çok benzeten Sıla Türkoğlu’nun takipçileri; ‘Güzelliği annesinden’, ‘Annesine çok benziyor’, ‘Tıpkı aynısı’ gibi çok sayıda yorum yaptı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

 67 yaşındaki ünlü şovmen,
Sıradaki Haber Mehmet Ali Erbil’in genç sevgilisi Gülseren Ceylan’dan şaşırtıcı itiraf: Mehmet Ali çocuk istiyor