Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman Son Bölüm 137 Bölüm Full İzle! Kuruluş Osman 137 Bölüm Tek Parça İzle

22 Kasım ATV yayın akışında yer alan Kuruluş Osman yeni bölüm özeti geldi. 137. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman yeni bölümde, “Adımızı cümle cihan duyacak, titreyecekler” sözü damga vurdu. Peki, Yakup Osman beye rağmen kaleleri tekfura verecek mi? İşte merak edilen Kuruluş Osman son bölüm 137 bölüm full izle ekranı..

22 Kasım ATV yayın

Kuruluş Osman son bölüm 137 bölüm full izle ekranı geldi. İzleyenlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm araştırmaları yoğunlaştı. Ünlü oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüne saatler kaldı. ATV ekranının yıldız yapımlarından olan Kuruluş Osman 137. bölüme, “Adımızı cümle cihan duyacak, titreyecekler” sözü tüyleri diken diken etti. 22 Kasım Çarşamba akşamı yayında olacak Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey ve Yakup Bey evlatlarının Kestel’de esir tutulduğunu öğrenince olanlar oldu. Soluğu karargahta alan ikili Kestel Tekfuru Orhan ve Mehmet’e karşılık Osman ve Yakup’tan kaleler istedi. Peki, Yakup Bey kaleleri verecek mi? İşte son bölüm ardından merakla beklenen ATV Kuruluş Osman 137 bölüm tek parça izle ekranı..

22 KASIM ÇARŞAMBA KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 137. BÖLÜM ÖZETİ

22 Kasım Çarşamba günü yayında olacak Kuruluş Osman 137. bölümde Osman Bey ve Yakup Bey evlatlarının Kestel’de esir tutulduğunu öğreniyor. İkili soluğu karargahta alıyor. Kestel Tekfuru Orhan ve Mehmet’e karşılık Osman ve Yakup’tan kaleler istiyor. Yakup Bey kaleleri verme kararı alıyor. Osman Bey buna karşı çıkıyor. Osman Bey, “Türk’ün ayak bastığı yer ona yurt olur” düsturuyla soğukkanlılığını koruyor. Hedefi hem Orhan’la Mehmet’i almak hem de Kestel’i fethetmek. Yakup Bey Mehmetlerin esir düşmesinden Osman’ı mesul tutuyor ve “Sen evvela sarayındaki haini bul” diyor. Osman Bey ve Yakup Bey arasında iyice büyüyen gerilim nereye varacak merak ediliyor. Alaeddin, Malhun Hatun’a saraydaki haini bulma haberini veriyor. Hainin Holofira olduğunu söyleyince işler karışıyor. Bu meselenin arkasında Vasilis’in bir parmağı var mı araştırılıyor. Orhan Bey ve Mehmet Bey, Kestel Kalesi’nde işkence görüyor. Tekfur Makranos’un arkasındaki gücün Üstat Gera olduğunu anlayabilecekler mi ortaya çıkıyor. Bala Hatun ve Saadet Hatun karşı karşıya geliyor. Bala Hatun, kaleleri vermeyeceklerini söyleyerek Saadet Hatun ve Gonca Hatun’u zindana attırıyor. Artık ipler hepten kopuyor. Tüm bunlar bu akşamki Kuruluş Osman 137. bölümde..

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI 

Kuruluş Osman oyuncu kadrosunda Burak Özçivit, Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez gibi isimler bulunuyor.