Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Altın piyasasında oklar yukarı yönde! Gram, çeyrek, ons, yarım, tam… 23 Kasım 2023 Kocaeli altın fiyatları güncel

Altın fiyatları yeni günde de arama motorlarında en çok sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Kocaeli’de ve diğer piyasalarda işlem gören altınların yeni güne hangi seviyelerden başladıkları merak edildi. İşte detaylar…

Altın fiyatları yeni günde

Son dönemlerde piyasaları doğrudan etkileyen birçok alanda yaşanan gelişmeler, gözlerin altın fiyatlarına çevrilmesine yol açtı. Sene sonu yaklaştıkça alım fırsatlarına ilişkin umutlarını kaybeden potansiyel yatırımcılar uzman yorumlarına sığınırlarken mevcut yatırımcılar da fiyatların daha ne kadar yükseleceğini merak etmeye başladı.

Altın piyasası adına yeni günde de bir hareketliliğin söz konusu olduğu görüldü. Dün gün içerisinde yaşanan ufak geri çekilmelerin ardından bugün okların yeniden yukarı yönde olduğu bildirildi. Peki, Kocaeli’de altın fiyatları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar…

ONS ALTIN GERİLEDİ

Dolar kuru başta olmak üzere pek çok faktöre bağlı olarak değişiklik gösteren ons altın, dün 2 bin 2 doların üzerine kadar çıkmıştı. Dolayısı ile artışı ile tüm altın türlerini etkileyen ons altın, bugün yatırımcılar ve potansiyel yatırımcılar tarafından yakın takip altına alındı.

2 bin dolarlık kritik eşiği geçtikten sonra dün gün içerisinde düşüşler ile gündeme gelen ons altın, günü 2 bin doların altında tamamlamıştı. Yeni güne yine yukarı yönlü hareketler ile başlayan ons altın tarafında son kapanışa göre yüzde 0,28’lik bir kazanç kayda geçti. 23 Kasım 2023 saat 10:07 itibari ile ons altın için bildirilmiş olan satış fiyatı 1.995,53 dolar, alış fiyatı ise 1.995,25 dolar.

KOCAELİ ALTIN FİYATLARI GÜNCEL 23 KASIM 2023

Ons altında gözlenen dalgalı hareketler, Kocaeli altın piyasasında işlem gören diğer altın türlerinin fiyatlandırmalarında da etkili oldu. Gram altın başta olmak üzere tüm altın türlerinde okların yukarı yönde olduğu görüldü.

23 Kasım 2023 saat 10:08 itibari ile Kocaeli altın piyasasına ilişkin kayda geçen satış fiyatları şu şekilde:

– Gram altın: 1.851,62 TL

– Çeyrek altın: 3.105 TL

– Yarım altın: 6.211 TL

– Tam altın: 12.355,78 TL

– Cumhuriyet altını: 12.370 TL