Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul İçin Son Çağrı Ne Zaman? Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul İçin Son Çağrı İzle Full

Yıllara meydan okuyan Aşk-ı Memnu dizisi ardından izleyicilerin karşısına çıkan Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ filmi İstanbul İçin Son Çağrı geri sayım başladı. İkilinin hayranları büyük günü beklemeye koyuldu. Netflix’te yayınlanacak İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman, nereden izlenir merak edildi. İşte İstanbul İçin Son Çağrı detayları..

İstanbul İçin Son Çağrı filmi araştırması yapan milyonlarca izleyiciye tarih duyurusu geldi. Televizyon tarihinin en çok izlenen yapımı Aşk-ı Memnu ardından kamera karşısına geçen Behlül ve Bihter merak edildi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat’i yıllar sonra buluşturan İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman yayında merak konusu oldu. “İstanbul’da yapamayacağımız bir şeyler yapalım, bırak tadını çıkaralım” mottosuyla maceraya düşen ikilinin yaşayacakları heyecanla beklendi. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu ne? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman? İşte yanıtı..

https://www.youtube.com/watch?v=eIEGOBsFrRU

BEREN SAAT KIVANÇ TATLITUĞ FİLMİ 

Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda oturduğu İstanbul İçin Son Çağrı filmi senaristliğini Nuran Evren Şit üstlendi. İzleyicilerin karşısına çıkmasına sayılı saat kalan İstanbul İçin Son Çağrı filmi merakla beklendi. Netflix’in yeni Türk filmi olan İstanbul İçin Son Çağrı (Last Call For İstanbul) filminde başrolleri Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ paylaştı. Merakla beklenen İstanbul İçin Son Çağrı filminde Mehmet ve Serin İstanbul’daki hayatlarından uzakta, New York’ta havaalanında tesadüfen karşılaşıyor. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera bekliyor. 24 Kasım Cuma günü yayına girecek olan İstanbul İçin Son Çağrı filmini haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ OYUNCULARI

Beren Saat – Serin

Kıvanç Tatlıtuğ – Mehmet

Senan Kara – Psikolog

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI KONUSU 

Hayranlarının dört gözle beklediği İstanbul İçin Son Çağrı filminde Mehmet ve Serin İstanbul’daki hayatlarından uzakta, New York’ta havaalanında tesadüfen karşılaşıyor. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera bekliyor. Drama/ Romantik temalı filmde Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ başrolleri paylaşıyor.

NETFLIX İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR