Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dilan Polat Tahliye Edildi Mi? Dilan Polat Çıktı Mı? Dilan Polat Cezaevi Çıktı Mı?

Tüm Türkiye’nin gündeminde ilk sırada yer alan Dilan Polat tahliye edildi mi merak edildi. Kara para aklama suçundan tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat çıktı mı araştırıldı. Neredeyse tüm Polat ailesinin tutuklandığı flaş operasyon ardından Dilan Polat cezaevinden çıktı mı merak edildi. İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin gündeminde ilk

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat kaosu bir an olsun dinmedi. Tüm Türkiye’nin odak noktası haline gelen Dilan Polat davasında gözler tahliyeye çevrildi. Kısa sürede haddi hesabı olmayan bir servete kavuşan Dilan Polat lüks yaşantısına ara vermek zorunda kaldı. Dilan Polat’la da kalmadı ve tüm gözler sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Tüm vatandaşların araştırdığı Dilan Polat cezaevi günleri merak konusu oldu. Hem vatandaşların hem de devletin gözüne batan Dilan Polat ve Engin Polat tutuklu günleri sona erdi mi araştırıldı. Peki, Dilan Polat tahliye edildi mi? İşte yanıtı..

DİLAN POLAT TAHLİYE EDİLDİ Mİ?

Neredeyse tüm Polat ailesinin tutukluluğu devam ederken sosyal medyada Dilan Polat cezaevi günleri araştırılmaya başladı. Kız kardeşi Sıla Doğu ile Silivri Marmara cezaevinde kalırken Dilan Polat, Çorlu Cezaevine sevk edildi. Bütün Polat ailesi başka cezaevlerine dağıtıldı. Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu, Nihal Candan ve Bahar Candan ile kaldı. Engin Polat ile babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevine, Engin Polat kardeşi Alper Kürşat Polat ve Zekayi Tepe Kocaeli Cezaevine gönderildi. Dilan Polat kardeşi Can Doğu, Halit Polat, Can Polat ve Metin Yılmaz ise Tekirdağ Cezaevine gönderildi. Engin Polat ardından Dilan Polat, Adalet Bakanlığından gelen yazı ardından yüksek güvenlikle Çorlu Cezaevi’ne gönderildi.

DİLAN POLAT CEZAEVİNDEN ÇIKTI MI? ÇIKACAK MI?

Lüks yaşantısıyla gündemden düşmeyen Dilan Polat ve Engin Polat çifti için şoke eden bir gelişme geldi. Polat çiftinin mali müşaviri Zümrüt Yerebakan, yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakıldı. İfadesinde, “Toplantıda MASAK raporunu bir projektör vasıtasıyla perdeye yansıttılar. Burada rapor sayfa sayfa hızlıca incelendi. Ve sonunda sadece vergi cezası kesileceği konusunda bir karar oluştu. Araçların üzerinde henüz haciz ve tedbir kararı olmamasından dolayı araçların başkalarına devredilmesine ilişkin konuşmalar yapıldı. Bu konuşmalar esnasında Engin Polat rahattı. Polatların Ataşehir’deki şirketinden çekler keşide ediliyordu. Bu çek bedellerinden avukat Ahmet Gün kendi komisyonunu aldıktan sonra çeklere konu paralar tekrar Polatlara dönüyor, gayrimenkul üzerinden sisteme girerek aklanıyordu” dedi. Tutukluluğu devam eden Dilan Polat henüz cezaevinden çıkmadı. Dilan Polat tahliye edilmedi.