Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sakla Beni 4 Bölüm İzle Tek Parça! Sakla Beni 4 Bölüm Ne Zaman? Sakla Beni Son Bölüm İzle

Sakla Beni 4 bölüm ne zaman merak eden izleyicilere son bilgi geldi. 23 Kasım Perşembe günü izleyicilerin karşısına çıkan Sakla Beni yeni bölüm yayına girdi. 4. bölümde Naz’ın kına gecesi başladı. Naz’ın kendisinin yerine koyduğu İncila, her şeyi açık etti. Mete, Naz sanarken İncila’yı kaçırdı. İşte Sakla Beni 4 bölüm izle ekranı..

Perşembe günleri ekrana gelen dizileri araştıran vatandaşlara Sakla Beni müjdesi geldi. Star TV 23 Kasım yayın akışında yer alan Sakla Beni dizisinde düğün hazırlıkları rafa kalktı. Mete ve Naz’ın evlilik haberi İncila’nın kalbine hançer gibi saplandı. Mete’yle birlikteyken Naz’a yakalanmanın eşiğine gelen İncila’nın klostrofobisi nüksetti. Çocukluk travmaları gün yüzüne çıkan İncila, her şeyi mahvedebilecek bir karşılaşmadan kıl payı kurtuldu. Sevdiği adamdan ihtiyaç duyduğu desteği göremediğini düşünen Naz, nişanı atarak daha büyük bir krizin kapısını araladı. “O evdeki bütün kadınlar seninle evli, sen bunun farkında mısın” sözlerinin damga vurduğu Sakla Beni 4. bölümde yaşanacaklar merak konusu oldu. Mete karşısına aniden çıkan bu gizemli kıza günden güne daha da bağlanırken, onunla aynı duyguları hisseden İncila, nedenini henüz Mete’ye açıklayamasa da bu aşkın imkansızlığını bilmenin acısını ve çaresizliğini yaşamaya başladı. İşte 23 Kasım Perşembe günü ekrandaki yerini alacak Sakla Beni 4 bölüm izle tek parça ekranı..

23 KASIM SAKLA BENİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

SAKLA BENİ 4. BÖLÜM ÖZETİ

23 Kasım Perşembe günü ekrandaki yerini alan Sakla Beni yeni bölümde, “Kınadan kaçırılan kız kalbine yazılırmış!” sözü dikkat çekti. Bu akşamki 4. bölümde İncila, Naz’ın sağ kolu ve adeta yaşamdaki kum torbası haline geldi. Bu ikili birbirleri olmadan nefes almayı bile bilmezken İncila’nın Mete ile aşkı Naz’ın kulağına gitti. İkisi de kalplerinde aynı aşkı büyütmeye başladı. Naz için sevinmeye çalışsa da, düğün haberi İncila’nın kalbine hançer gibi saplandı. Fakat hayatın bu üçlü için hazırladığı sınav İncila’nın düşündüğünden de ağır oldu. Bu hissettiği acının henüz hiçbir şey olmadığını çok yakında anlayacak olan İncila’nın ne yapacağı merak edildi. Düğün hazırlıkları ertelendi derken Naz’ın kına gecesi başladı. İncila’ya, “Sırada ne var. Gerdeğe mi gireceksin yine benimle. Onu daha önce yaptın zaten” diyen Mete’yi Naz duyunca olanlar oldu.

SAKLA BENİ OYUNCULARI

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’in başrolleri paylaştığı Sakla Beni dizisinde Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler var.

DİĞER VİDEOLAR