Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

23 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

23 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1264. bölümün yıldızı belli oldu. Bugün en güzel Köfteli Avcı Kebabı tabağını hazırlayan gelin çeyrek altını yakasına taktı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte merak edilen 23 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta puanları verildi. Haftanın dördüncü günü ekrana gelen yapımda sesler bir hayli yükseldi. Haftanın dördüncü günü Gelinim Mutfakta yarışmasında kim galip geldi belli oldu. 23 Kasım Perşembe yayınıyla izleyicilerin karşısına çıkan yapımda nişanlıyken eşinin kredi kartını kullanması durumu açığa çıktı. Tuğba, evlenmeden önce kocasına para harcadığını söyledi. Aleyna gelin kredi kartı kullanmadığını, nişanlısının ona hiçbir şey harcatmadığını söyledi. Gizem gelin ise kaynanası Filiz’e evlenmeden önce 120 binlik kredi kartı borcunu ödediğini açıklayınca olanlar oldu. 23 Kasım Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında en güzel Köfteli Avcı Kebabı tabağını yapan çeyrek altını kaptı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte 23 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

https://www.youtube.com/watch?v=2noAU3tbtPo

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN ÇEYREĞİ KİM ALDI?

23 Kasım Perşembe günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1264. bölüme Gizem ile kayınvalidesi Filiz hanım arasındaki borç krizi patlak verdi. Gizem’le oğlunun evlenmeden önce 120 bin TL kredi kartı borcu olduğunu söyleyen kaynana Filiz çıldırdı. Nursel Ergin Gizem’e olayı sordu. Gizem, “Ne var ki bunda bu kadar abartacak. Eşim annesine söylemiş. biz nişanlıyken geziyorduk, çalışıyordum. Benim maaşım vardı kendim ödüyordum. Güzel de bir maaşım vardı. Eşim de gidip annesine söylemiş. noktagazetesi.com Sen kapat bizim kafamız rahat etsin demiş. Şimdi bunu neden konuşuyor ben anlamadım. Sürekli beni burada yerin dibine sokmaya çalışıyor. Kayınvalidem için bu çok küçük bir paraydı. Kayınvalidem çok zengindi. Amacını anlamadım” dedi. Filiz kaynana ise, “Yapmaman lazım. Kaç yaşında adam. Sen bekarken gezdin, dolaştın, borç harç yaptın. 120 bin borcunu ben ödedim. Ben senin borcunu kapatmasaydım borçlu gelin almış olacaktım. Tam evlilik arifesindelerdi ödemek zorunda kaldım. Ama hak değil onun borçlarını ben ödemek zorunda değildim” dedi. Aleyna’nın kredi kartının olmadığını, bütün harcamalarını oğlunun kartıyla yaptığını öğrenen Hacer kaynana çıldırdı.

23 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN TABLOSU

Haftanın dördüncü günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı belli oldu. 23 Kasım Perşembe günü en güzel Köfteli Avcı Kebabı tabağını hazırlayan gelin Aleyna oldu ve çeyrek altını kaptı. Nursel Ergin günün en güzel yemeği olarak Aleyna’yı seçti. Aleyna’ya 5 puan, Gizem’e 1 puan verdi. 23 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta puan durumu açıklandı. Bugün Köfteli Avcı Kebabı yapan gelinler arasında en yüksek puanı Aleyna aldı. İşte 23 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

TUĞBA- 12

YEŞİM- 14

ALEYNA- 21

GİZEM- 6

DİĞER VİDEOLAR