Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Galada dans etmeye doyamadılar! Beren Saat-Kenan Doğulu çifti ile Kıvanç Tatlıtuğ-Başak Dizer çifti… ‘Yok artık’

Netflix için çektikleri yeni filmlerinin galasına eşleri ile birlikte katılan Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat, uyumları ile olay yarattı. İkilinin eşleri ile birlikte yaptıkları danslar, gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar…

Netflix için çektikleri yeni

Seneler önce ‘Aşk- ı Memnu’ isimli televizyon dizisinde ‘Bihter’ ile ‘Behlül’ karakterlerine hayat veren ve o günden bu yana da dizi tarihinin en çok yakıştırılan çiftleri arasında gösterilen Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, yıllar sonra bir film projesi için bir araya geldi.

Seneler önce birlikte rol aldıkları Aşk- ı Memnu’nun ardından ilk kez bir araya gelerek hayranlarını heyecanlandıran Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmleri ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ hakkında konuştu. Galada samimi açıklamalara imza atan partnerler, neşeli halleri ile dikkat çekti. Gecenin sonunda eşleri ile dans eden ünlü oyuncular, gündeme bomba gibi düştü.

PROJE HAKKINDA KONUŞTULAR

Filmin Selin ve Mehmet’in hikayesini işlediğini belirten Beren Saat, projenin çok eğlenceli bir aşk hikayesi olduğunu ifade etti. ‘Umarım siz de eğlenirsiniz’ diyen Saat, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “New York’ta düzenlenen galada salonda herkesin olumlu tepkisini görmek beni çok mutlu etti. Kendimizi yeniden perdede görmek çok heyecanlandırdı. New York’ta olmak, çalışmak çok keyifliydi. Çok da tatlı bir filmimiz oldu.”

Saat’in ardından yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ da yeni filmleri ile ilgili konuştu. İstanbul İçin Son Çağrı’da modern zaman ilişkilerinin anlatıldığını belirten Tatlıtuğ, Mehmet ve Selin’in hem New York’u hem de birbirlerini keşfettiklerini ifade etti. Tatlıtuğ, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bence insanlar izlediklerinde günlük hayatlarında yaşadıkları ilişkileri gözden geçirecek. Kendilerine sorular soracaklar. Bence çok samimi bir hikaye işledik. Çekimler de son derece güzeldi. New York’taki gala da inanılmaz güzeldi.”

DOYA DOYA DANS ETTİLER

Tatlıtuğ ile Saat’i gala gecesinde eşleri de yalnız bırakmadı. Yakışıklı oyuncu tasarımcı eşi Başak Dizer il, Saat ise şarkıcı eşi Kenan Doğulu ile dakikalarca dans etti. Çiftlerin neşeli anları ve birbirleri ile olan uyumları, kameralara yansıdı.