Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Günde 375 TL ödeyen 135 bin TL’lik destek ile araç sahibi olacak! Fiat Egea Kasım 2023 kampanyası duyuruldu

Merkezi İtalya’da bulunan otomobil devi Fiat, kasım ayı kampanyası ile araç tutkunlarını heyecanlandırmayı başardı. Firma, sıfır faizli Egea kampanyasının detaylarını paylaştı.

Merkezi İtalya’da bulunan otomobil

Araçlarının tasarımları, performans özellikleri, servis hizmetleri ve daha pek çok özelliği ile sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer almayı sürdüren otomobil devi Fiat, son olarak kasım ayı sıfır km araç kampanyaları ile gündeme geldi. Ürün gamında yer alan birçok model için farklı fırsatlar geliştirdiğini belirten firma, özellikle Egea için düzenlemiş olduğu kredi kampanyası ile sektöre damgasını vurmayı başardı.

Hem ülkemizde hem de diğer ülkelerde en çok tercih edilen araçlarından olan Egea için faizli ve faizsiz olmak üzere yeni kredi kampanyaları geliştirmiş olduğunu belirten İtalyan Fiat, başvurulara açık olan kampanyalarına dair detayları aktardı.

2 ARALIK TARİHİNE KADAR FAİZSİZ DESTEK FIRSATI

Bir süredir yüksek seviyelerde seyreden otomobil fiyatlarından dert yanan ve bu kapsamda da birikimlerine destek arayışı içerisinde olan tüketiciler için devreye giren Fiat, 2 Aralık 2023 tarihine kadar bayilerine giden tüm bireysel statülü tüketicilere yüzde 0 faiz ve 12 ay vade avantajı ile 135 bin TL’ye kadar kredi hizmeti sunacak olduğunu bildirdi.

Firma, söz konusu kredi fırsatının yalnızca 2023 model Egea araçları için geçerli olduğunu bildirdi. Ayrıca kredi taksiti hesabına ilişkin de bilgilendirmelerde bulunan firma, 0 faiz ve 12 ay vade karşılığında çekilecek olan 135 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 11 bin 250 TL olarak açıkladı.

FIAT KASIM AYI KREDİ KAMPANYALARI

Sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında belirlemiş olduğu 135 bin TL’lik üst limiti yetersiz bulan tüketicilere faizli kredi desteği de vereceğini belirten Fiat, ilgili kampanyasına ilişkin örnek maliyet tabloları yayınladı.

Birinci maliyet tablosu:

– Kredi tutarı: 200 bin TL

– Vade sayısı: 18 ay

– Faiz oranı: Yüzde 2,0813

– Taksit tutarı: 14.182,32 TL

İkinci maliyet tablosu:

– Kredi tutarı: 300 bin TL

– Vade sayısı: 24 ay

– Faiz oranı: Yüzde 2,99

– Taksit tutarı: 19.449,07 TL