Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan gönderme yapıyor, Nusret Acur, “Hayır” diyor…

İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur ile Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın arasının açık olduğu iddialarıyla ilgili İl Başkanı Acur’dan Nokta Gazetesine açıklama geldi.

İyi Parti İl Başkanı

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile İl Başkanı Nusret Acur’un; Körfez Belediyesi adaylık sürecinde aralarının açıldığı iddia ediliyordu. Özellikle Lütfü Türkkan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı imalı paylaşımlar, ikilinin arasının serinlediği şeklinde yorumlanıyordu.

TÜRKKAN’IN GÖNDERMELİ PAYLAŞIMLARI

Pazartesi günü Lütfü Türkkan, “Nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kaldırıma taş olamayacak insanları başımıza taç yaptık, orada kaybettik” yazmıştı. Türkkan bugün yeniden mesajlı bir paylaşım yaptı. Türkkan, “Yaralı kartala sordular: Neden bu denli üzgünsün? Dedi ki; Beni vuran okun arkasında kardeşimin tüyleri var” ifadelerine yer verdi. Türkkan, Aşkın Şehidi romanından alıntı yaptığını da ifade etti.

NUSRET ACUR NET KONUŞTU

Türkkan’ın bu göndermeleri, Nusret Acur’a yaptığı dilden dile konuşulurken, İl Başkanı Acur, konuyla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yaptı. Türkkan ile aralarının açık olduğu iddialarını reddeden Nusret Acur, “Milletvekilimiz ile aramızda polemik olduğu, en ufak bir problem olduğu söz konusu değil. Aramızda bir tartışma olduğu da söz konusu değil. Bizim Lütfü Türkkan ile ilişkimiz, uzun yıllara dayanan, araya bir belediye başkan adaylığının müdahil olamayacak bir dostluktur. Hatta vekilimizle önümüzdeki günlerde il dışında bir programa birlikte katılacağız” açıklamasında bulundu.