Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arda Turan Seçil Erzan Telefon Kayıtları! Seçil Erzan Nerede? Seçil Erzan Hangi Bankanın Müdürü?

Futbol camiasını karıştıran banka müdürü Seçil Erzan araştırmaları hızlandı. Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan olayı detayları geldi. Arda Turan Seçil Erzan telefon kayıtları mahkemeye delil olarak sunuldu. Peki, Seçil Erzan nerede? Seçil Erzan hangi bankanın müdürü? İşte yanıtı..

Futbol camiasını karıştıran banka

Futbol camiası bu haberle çalkalandı. Spor dünyasının ünlü isimlerinin aralarında bulunduğu birçok kişiyi dolandırdığı iddiası ile tutuklanan Seçil Erzan araştırılmaya başladı. Seçil Erzan olayı merak eden vatandaşlar arama motorlarında Seçil Erzan kim, Arda Turan Seçil Erzan telefon kayıtları, Seçil Erzan olayı, Seçil Erzan nereli, Seçil Erzan nerede, Seçil Erzan hangi banka, Seçil Erzan kaç yaşında sorgulaması yaptı. Seçil Erzan’ın dolandırdığı kişiler ve miktarlar belli oldu. Arda Turan 7 milyon 500 bin dolar, Emre Belözoğlu 4 milyon 292 bin dolar, Selçuk İnan 1 milyon 535 bin dolar, Nestor Fernando Muslera 500 bin dolar, Fatih Terim kızı Buse Terim Bahçekapılı ise 240 bin dolar para kaptırdı. Peki, banka müdürü Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan hangi bankanın müdürü? İşte yanıtı..

ARDA TURAN SEÇİL ERZAN TELEFON KAYITLARI

Arda Turan: Benim saydıklarım dışında ben sana dünya para getirdim Seçil, bütün servetim sendeydi. Ya şimdi şöyle diyorum bu parayı eğer birine verdiysen kime verdin onları söyle nerede benim yedi buçuk milyon dolarım …

Seçil Erzan: Arda işte dışarıdan verilen yok birbirlerinin içerisinde öyle bir şey onu onun faizi bunun fazizi

Arda Turan: Muslera’nın 500’ü var. Emre Çolak’ın 320’ü, Emre abinin 4,5 var. Selçuk’un 3’ü var. Ya Seçilcim 15-20 milyon dolar para. Sen bana şunu söylüyorum faize mi gitti bu para

Seçil Erzan: Yok faize gitmedi Arda ben onların hepsini tek tek oturup bu akşam çıkaracağım.

Arda Turan: Seçilciğim gözünü seveyim bak kızım kalp krizi geçireceğiz. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkı. Ben sana diyorum ki ya Seçil şunu anlatmaya çalışıyorum. Biz senden 50 bin 100 bin doları ihtiyacın varken, paran bitmişken bunları nasıl bu kadar paraları böyle veriyorsun.

Seçil Erzan: Hayır onlar önceden alınmıştı.

Arda Turan: Peki Fatih hoca karda mı bu işte

Seçil Erzan: Valla Arda bir şey söyleyeceğim. Normal şartlarda hoca kardaydı. Yani hocanın.. Sen yalnızsın değil mi?

Arda Turan: Yalnızım yalnızım. Hoca karda dimi

Seçil Erzan: hı hı

SEÇİL ERZAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Tekirdağ Çorlu’da dünyaya gelen Seçil Erzan, Çorlu Lisesi’nde okudu. Üniversite eğitimini ise Kocaeli’de okudu. Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir Şube müdürlüğüne atandı. 2012 yılında Denizbank’ın Florya şubesinde müdürlük yapan Seçil Erzan, Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı. Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı. Şube müdürü olarak yaklaşık 11 yılda çok sayıda futbolcu, iş insanı ve yakınlarına fon vaadiyle yüksek para getirisi tavsiyesinde bulunan Seçil Erzan, “Fatih Terim Fonu” adıyla çok sayıda kişiden 44 milyon dolar toplamakla suçlandı. Seçil Erzan ve beraberindeki 3 kişiye nitelikli dolandırıcılık suçlaması ile dava açıldı. Sanıkların 216’şar yıla kadar hapsi istendi.