Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

24 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Kim Elendi?

Gelinim Mutfakta 1265. bölümde sunucu Nursel Ergin, “Üzülerek söylüyorum ki Gelinim Mutfakta’ya bu hafta veda eden gelinimiz” anonsunu yaptı ve hafta finalinde kazan kaybeden ortaya çıktı. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen yeni bölümün puanları açıklandı. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte merak edilen 24 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

Gelinim Mutfakta puan tablosu geldi. 24 Kasım Cuma günü büyük finali yalayan Gelinim Mutfakta ekibinde giden kalan belli oldu. Hafta finalinde Hanım Bileği tatlısı yapan gelinler arasında kim galip geldi açıklandı. 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta puanlar nasıl şekillendi merak konusu oldu. Sunucu Nursel Ergin hafta finalinde Hanım Bileği tatlısı yapan gelinler arasında 1’den 5’e kadar puan verdi. Gelinim Mutfakta 24 Kasım puan durumu merak eden izleyicilere son durum bilgisi verildi. Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında hafta finali gününe Gönül kaynana ile gelini Tuğba arasındaki huzurevi tartışması damga vurdu. Gönül kaynana notere verdiği dilekçe ile oğlu İhsan ile gelini Tuğba’yı reddi miras yaptığını söyledi. Gelinim Mutfakta hafta puanları verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim elendi? İşte 24 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

GELİNİM MUTFAKTA 24 KASIM 2023 CUMA YAYININDA YAŞANANLAR

Gelinim Mutfakta 24 Kasım Cuma günü ekrana gelen final bölümüne Tuğba gelin ile kayınvalidesi Gönül hanım arasında yaşanan miras krizi patlak verdi. Programın en dişli gelini Tuğba ve kayınvalidesi Gönül hanım arasında çekim öncesi ve stüdyoda gergin anlar yaşandı. Gönül’ün çantasının yere düştüğünü gören Yeşim, içinden düşen kağıtta yazanları Tuğba’ya söyledi. noktagazetesi.com Yeşim’in Tuğba’ya kayınvalidesinin reddi miras yaptığını anlatınca olanlar oldu. Gönül hanım, “Sen benden izin almadan nasıl çantamdan kağıdımı alırsın” diyerek çıldırdı. Deliye dönen Tuğba ise, “Sen beni mirastan mahrum bırakamazsın. Benim emeğim var. Senin yaptığın oldu mu? Benim suçum seni yanında yaşatmak mı? Anne sen var ya yürek yemişsin kahvaltıda. Asla yapamazsın” dedi. Gelinine nefret kusan Gönül hanım, “Çok doğru oldu. Senin yaptıkların için dilekçe yazdım ama daha noterde onaylatmadım. noktagazetesi.com Beni kızdırırsan buradan çıkışta veririm. Elindekileri de alacağım. Reddi miras yaptım notere vereceğim daha olmadı, devamı var, sen daha dur. Bu işin önceleri de var. Yaptıklarını çok çabuk unutuyor. Eşim öldükten sonra ilk sene bitti. Bir telefon geldi. Telefondaki kadın huzurevinde yer açıldı. Bana artık gelebilirsiniz dediler” ifadesini kullandı. Nursel Ergin mevzuyu sorunca Tuğba, “Mevzu doğru ama şöyle bizim evde kendisi rahat değildi. Tatil yeri gibi yerdi. Orası bildiğin tatil köyü” diyerek kendini savundu.

24 KASIM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Hafta finali bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını kim aldı belli oldu. 24 Kasım Cuma günü en güzel Hanım Bileği tatlısını yapan Tuğba oldu ve çeyrek altına kavuştu. Hafta finalinde 10 altın bileziği alan gelin ise Yeşim oldu. Hafta oyunca en yüksek puanı topladı. Nursel Ergin günün en güzel yemeğini hazırlayan gelin olarak Yeşim’i seçti. Nursel Ergin Yeşim’e 5 puan, Gizem’e ise 1 puan verdi. Gizem’in tabağından çıkan yabancı cisim yüzünden -2 ceza puanı aldı. Gizem ile kayınvalidesi Filiz hanım yarışmaya veda etti. 24 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta toplam puan durumu geldi. İşte 24 Kasım Gelinim Mutfakta puan durumu..

TUĞBA- 17

YEŞİM- 17

ALEYNA- 13

GİZEM- 7

GELİNİM MUTFAKTA TOPLAM PUAN DURUMU

TUĞBA- 72

YEŞİM- 81

ALEYNA- 62

GİZEM- 48

DİĞER VİDEOLAR