Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Türkiye’nin konuştuğu, Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu’nun da karıştığı dolandırıcılık olayın KOÜ detayı

Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan banka müdürü Seçil Erzan’ın Kocaeli Üniversitesi mezunu olduğu ortaya çıktı.

Arda Turan, Emre Belözoğlu,

Futbol dünyasındaki dolandırıcılıkta detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 18 kişi, “yüksek fon getirisi” vaadiyle Seçil Erzan’a paralarını emanet etti. Seçil Erzan parayı kendisine emanet eden kişilere banka kaşeli kağıtları da güvence mektubu olarak veriyordu. Bu sistem adeta bir saadet zincirine dönüştü. Erzan, paraları döndürüp ödeme yapıyordu. Ancak yeni müşteri gelmeyince sistem çöktü. Seçil Erzan, aldığı paraların kârlarını ödeyememeye başlamıştı. Bankanın 9 Nisan’da suç duyurusunda bulunmasının ardından yargı süreci başladı.

44 MİLYON DOLAR TOPLAMAKLA SUÇLANDI

Çok sayıda kişiden 44 milyon dolar toplamakla suçlanan bankacı Seçil Erzan ve beraberindeki 3 kişiye ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlaması ile dava açıldı. Dolandırıcılık davası İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı. Bir bankanın eski müdürü olan sanık, “Kazandırırken Seçil’dim, kazandıramayınca dolandırıcı oldum” dedi.

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MEZUNU

Seçil Erzan, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya geldi. Eğitimini Çorlu Lisesi’nde tamamlayan Erzan, üniversite eğitimini ise Kocaeli’de gerçekleştirdi. Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandığını belirten Seçil Erzan, 2012 yılında Denizbank’ın Florya şubesinde müdürlük görevinin ardından Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı.

 FATİH TERİM’İN FİNANSAL DANIŞMANLIĞINI YAPTI

Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalandığı için görevi sırasında dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı. Beraberindeki 3 kişiye ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçlaması ile dava açıldı. İddianamede, sanıkların 216’şar yıla kadar hapsi istendi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaeli Siyasal Bilimler Fakültesi Siyaset
Sıradaki Haber Abdulvahap Akıncı’nın yeni kitabı raflardaki yerini aldı