Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Akrep Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

23 Ekim – 22 Kasım tarihleri arasında doğan insanların burcu olan akrep burcu, astrolojinin en gözde burçlarından biridir. Peki, bu burca sahip kişiler hangi burçlar ile anlaşabilir? İşte akrep burcu erkeğinin özellikleri…

23 Ekim – 22

Babillilerin gökyüzünde dair olarak kabul ettikleri ve ayırdıkları 12 parçadan biri olan akrep burcu, astrolojinin en dikkat çeken burçları arasında yer almaktadır. İnsanların kişilik özelliklerini yansıttığı ve hayatını etkilediği düşünülen burçların birbiri ile uyumu ise başarılı ilişkiler açısından da önemlidir.

Aşk hayatları her zaman tutkulu ve çalkantılı olduğu düşünülen akrep burçları için ünlü astrologlardan yeni döneme ilişkin yorumlar da geliyor. Evlilik kararı aldıklarında sevgi dolu ve her durumda eşini destekleyen akrep burcunun özellikleri ve hangi burçlarla yakın ilişki kurabileceği konusu ise birçok kişi tarafından merak ediliyor.

AKREP ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Akrep burcu erkeğinin genel özelliklerine bakıldığında, özellikle konuşmadan anlaşabileceği ve duygusal yönden derinliği yüksek kişiler ile iyi anlaşmaktadır. İlişkilerinde ve evliliklerinde mutlu olmak isteyen akrep burcu erkeğinin genel özelliklerini bilmek ise önemlidir.

Akrep burcu erkeği her açıdan güvenilir, güçlü ve ayakları yere sağlam basan bir kişiliğe sahiptir. Sürekli hareket halinde ve yerinde durmayan bir yapıdadır. İçlerindeki küçük çocuğu her zaman canlı tutarlar. Meraklı ve sürekli yeni şeyler arayan tutkulu kişilerdir. Özgürlüğüne düşkün ve istediğini alma konusunda da kararlıdır.

AKREP BURCU ERKEĞİ HANGİ BURÇ KADINLAR EVLENMELİ?

Akrep burçlarının genel özelliklerine bakıldığında doğru burçlar ile yakın ilişki kurmaları mutlu bir ilişki için oldukça önemlidir. Astrologlar tarafından yapılan yorumlara göre, akrep burçları evlilik kararını kolay kolay alamazlar. Özellikle aşk yaşamayı ve heyecanı seven akrep burçları evlilik kararı aldığında ise sevgi dolu ve her durumda destekleyicidir

Akrep burçlarını evlilik konusunda ilgisini çeken ve uyumlu bir birliktelik yaşadığı burçlar arasında yengeç ve balık burçları ilk sırada yer almaktadır. Ayrıca kendisi gibi akrep burçları ile evlilik hayatında çoğu zaman anlaşabilmektedir. Uyumlu ve kontrol edebileceği ilişkiyi su grubu burçlarında bulmaktadır. Nadiren de olsa akrep burçları ayrıca yay burcu kadının gizemine ve iyimserliğine kapılarak da evlilik kararı alabilmektedir.

AKREP BURCU HANGİ BURCA AŞIK OLUR?

Akrep burcu erkekleri son derece tutkulu ve güçlü duygulara sahiptir. Aşk hayatında da tutku her zaman ön plandadır. Kendisini heyecanlandıracak kişileri de bu nedenle daha fazla beğenmektedir. Yengeç, balık ve boğa burçları genelde bu kişilerin ilgisini çeken burçlar arasında satılmaktadır.

Erkek burcu erkeği için yay burcu kadını da zaman zaman etkileyici olabilmektedir. Burçlar her ne kadar insanlar üzerinden tesir etse de akrep burcunun ilişkilerinde de burçlardan önce karakter, fiziksel özellikler ve diğer etkenler belirleyicidir. Burçlardan önce bu tür özelliklere bakılmalıdır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!