Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Koç Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Burçların her biri kendine has özellikleriyle dikkat çeker. Koç burcu ise astrolojide çapkınlığı, dik başlılığı ve cömertliği ile tanınır. Peki, koç burcu kadını için ideal eş hangi burçlardan olmalıdır? Koç burcuyla uyumu burçlar nelerdir?

Burçların her biri kendine

Astrolojide Zodyak’ın ilk burcu olan koç, enerjik ve hareketli yapısıyla dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başaran burçlardan biridir. 21 Mart – 21 Nisan tarihleri arasında doğanların burcu olan koç, cinsel çekim gücüne dayalı ilişkiler yaşama konusunda oldukça başarılıdır. Oldukça çapkın bir burç olan koç burcu kadını ise ayakları her zaman yere sağlam basan kişilerden oluşuyor.

Koç burcu kadınlarının genelde duruşlarıyla bile kendine hayran bırakan yapıları onları ortamların sürekli aranan isimlerinden olmasını sağlamaktadır. Tutkulu ve sadakatli olan koç burcu kadını, dik başlılığıyla da tanınır. İlişkilerinde ise çoğu zaman bu özelliği dikkat çekmektedir.

KOÇ BURCU KADININ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Koç burcuna sahip insanlar genelde zor kişilerdir. Onların insanlar ile olan ilişkileri çoğu zaman çelişkilidir. İnsanları kullanmayı seven bir yapıda olmaları da hem sosyal hem de aşk ilişkilerine olumsuz yansır. Genel hatlarıyla koç burcu kadını tutkulu, sadakatli ve dik başlı kişilerdir.

Korumacı bir tavır sergiler ve çoğu zaman kıskançlıkları ilişkilerine zarar verir. Her zaman ilgi odağı olmak isterler. Genelde anlaşılması zor insanlar olarak tanınırlar. Lider ve otoriter ruhları ise her burç ile doğrudan anlaşmasının önünde bir engel teşkil etmektedir.

KOÇ BURCU KADINI AŞK HAYATI

Koç burcu kadının aşk hayatında da çelişkiler zaman zaman onları yıpratmaktadır. Aşk hayatını tutkulu ve heyecanlı yaşayan koç burcu kadını kedine güvenen ve bağımsız bir ruha sahiptir. Sevdiği kişinin yanındayken her zaman macera arayışında bulunur.

Cesur kimliği sayesinde aşk hayatında her zaman ilk adımı atan kişilerden biridir. Çekici bulduğu ve sevdiği kişiyi etkilemek için elinden geleni yapar. Aşk hayatında da genelde başarılı olur. Ancak bağımsızlığına düşkün olması nedeniyle kıskançlık ve kontrolcü bir tutum karşısında hemen ilişkiyi kökünden bitirebilir.

KOÇ BURCU KADINI HANGİ BURÇ ERKEKLE EVLENMELİDİR?

Koç burcu kadını ile uyum gösterecek burçların sayısı oldukça azdır. Genelde ikizler burcu koç burcu kadını ile uyum gösteren burçlar arasında ilk sırada yer almaktadır. Duygusal yönlerine karşın mantıklı tarafları daha ağır bastığı için iki burç arasındaki çekim de oldukça yüksektir.

Koç borçları ile uyumluluğu yüksek diğer bir burç ise terazi burcudur. Terazi birçok konuda dengeli, güçlü sosyal ve iletişim becerilerine sahip ve zeki burçlar olmasıyla koçlar ile iyi anlaşırlar. Kibar ve çekici bir havaya sahip olması nedeniyle koç burcu ile terazi burcu arasındaki çekim ve uyum da her zaman için dikkat çekmektedir. Genelde bu iki burç ile evlilikleri hep başarılı görülmektedir.